STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
VÅRA SPONSORER OCH SAMARBETSPARTNERS

Nedan presenteras våra stolta sponsorer och samarbetspartners.

 

Under 2024 så kommer vi erbjuda många unika ideér om hur vi kan arbeta tillsammans, för att skapa en ännu bättre verksamhet för våra barn- och ungdomar och ledare som ställer upp ideéllt.

 

VILL DITT FÖRETAG (ELLER PRIVATPERSON) SPONSRA ELLER SAMARBTETA MED VÅR FÖRENING?

 

Vänligen kontakta oss omgående här: kansli@azaleabk.se 

 

TILLSAMMANS ÄR VI AZALEA BK - DIN BLIVANDE PARTNER I MAJORNA & LINNE

EUSTAFF BEMANNING AB

Eustaff Bemanning AB är en 360-graders bemanningsföretag som inkluderar skräddarsydd matchning och branschspecifika lösningar. De erbjuder kontinuerligt stöd till företag och konsulter.

 

Eustaff riktar sin sponsring till våra ungdomar och seniorlag. Eustaff kommer finnas med på vårt seniorlags matchställ (kortbyxor).

ELEGANTA HEM UF
Vår samarbetspartner, Eleganta Hem UF, erbjuder en helhetslösning med både leverans och inbärning, samt tar med din nuvarande soffa.
 
Du som är medlem i Azalea BK får iom detta samarbete ett riktigt bra erbjudande av Eleganta Hem, där gratis hemleverans och inbärning för varje möbel du köper ingår. Läs mer här.
 
INDIKATOR

INDIKATOR ÄR EN AV VÅRA STOLTA TRÖJSPONSORER

 

Indikator har stor erfarenhet i genomförandet av brukarundersökningar inom en mängd olika områden.

 

Indikator tar ett helhetsansvar och kan stödja er med allt från framtagning av frågeformulär, metodval, datainsamling, analys och presentation av resultatet.

 

 

STIFTELSEN DUNROSS

Stiftelsen Dunross & Co bildades i slutet av 2012 och sponsrar Azalea BK, med syftet att genom stöd skapa en meningsfull och utvecklande tillvaro för barn och ungdomar.

 

Stiftelsens huvudsakliga syfte är att stödja barn och ungdomars fostran bland annat avseende frågor som rör människors lika värde, arbete mot mobbning, rasism och sexism samt att engagera föräldrarna i föreningens arbete i dessa frågor. 

 

Stiftelsens förhoppning är att de föreningar som uppbär stöd gemensamt ska hjälpas åt att sträva för att utbilda barn och ungdomar, med idrotten som sammankopplande verktyg.

ICA SUPERMARKET MAJORNA

ICA SUPERMARKET MAJORNA ÄR EN AV VÅRA STOLTA TRÖJSPONSORER

 

ICA Supermarket är en av föreningens äldsta samarbetspartners. Hos dem hittar du lite av allt härligt de vill ge dig som stammis. Schyssta rabatter på saker du gillar. Personligt anpassade erbjudanden som gör livet lite enklare och roligare. Och möjlighet till bonus, såklart!

 

Självklart pantar vi hos ICA Supermarket Majorna, då föreningen får tillbaka panten varje gång DU lämnar in alla burkar och plastflaskor.

KAPPA BAR

KAPPA BAR FIXAR KÄKET TILL FOTBOLLSSKOLAN

 

Under 2023 så levererade Kappa Bar käket till våra Fotbollsskolor och WBA Camp.

 

Kappa älskar barnkalas och barnkalas älskar Kappa! Vi erbjuder en oändlig mängd spelmöjligheter på Playstation och Nintendo Switch tillsammans med gött käk.

 

På Kappa är varje event unikt men vi har också tagit fram ett startpaket som vi valt att kalla “Trekamp på Kappa” som ofta passar de flesta önskemål.

 

Har ni andra tankar och idéer kring ert event ser vi till att ordna precis det ni önskar och skräddarsyr en helhet för att göra ert event så lyckat som möjligt!

ADIDAS

ADIDAS ÄR VÅRT VAL AV KLÄDMÄRKE

 

Adidas är mer än bara sportkläder och träningskläder. Adidas samarbetar med de bästa i branschen för att skapa något tillsammans. På så sätt erbjuder Adidas våra fans sportkläder och stilar som matchar deras idrottsliga behov, samtidigt som Adidas har hållbarhet i åtanke.

 

Adidas är här för att stödja kreatörer. Att förbättra gamet. Att skapa förändring. Och de är medvetna om vilken påverkan vi har på vår värld.

INTERSPORT

INTERSPORT ÄR VÅRT VAL GÄLLANDE LEVERANTÖR AV FOTBOLLSMATERIAL

 

Intersport Team-avdelning i Högsbo står redo att serva dig, din förening, din arbetsplats och ditt företag med allt du behöver.

 

Intersport erbjuder bland annat sportutrustning, unika klubbkollektioner, förbrukningsmaterial, företagskläder, friskvårds och profilprodukter.

ACTIVE REHAB

HAR DU BLIVIT SKADAD PÅ TRÄNING ELLER MATCH? BEHÖVER DU HJÄLP MED UNDERSÖKNING AV SKADA ELLER REHABTRÄNING?

 

Azalea BK har ett samarbete med Active Rehab vilket innebär att alla spelare i Azalea BK kan vid skada kontakta dem för rådgivning, undersökning och behandlingsalternativ. Detta görs enkelt via hemsidan https://active.nu/boka-rehab/ eller så kan man ringa till receptionen på 031-91 96 00.

Besöket är gratis för barn och ungdomar upp till 20 år. Alla över 20 år betalar 100 kr, som räknas mot högkostandsskyddet. Frikort gäller och ingen remiss eller liknande krävs.

 

Öppettider 7-19 Måndag-Torsdag och 7-15 på fredagar.

 

Kontakt:

Active Rehab

Kungsgatan 15, närmsta hållplats är Domkyrkan

411 19 Göteborg
sebastian.johansson
@active.nu 

 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
KLUBBSHOP
 
Aktuell lokal tid i Majorna: