STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
Herrsenior
Välkommen till Azalea BK Herrsenior

Vi tar nu emot spelare för provträning inför säsongen 2024.

 

Kontakt för provträning: Amel Badnjevic

XXXX
2024-02-23 15:16

Ett raderat referat är också ett referat som man brukar säga (?). Här kommer då andra försöket (efter att Sportadmin inte ville spara det första) att sammanfatta den intensiva matchperiod som vi precis lämnat bakom oss. Fatta mig kort kommer jag inte göra och meningarna är som vanligt lika långa som i James Joyces Odysseus.

Efter att ha tränat mer än någonsin tidigare under en försäsong med ca 4 tillfällen i veckan, dessutom med en hel del löp-pass i Slottsskogen då vädret inte varit snällt mot Majvallen. Lägg där till fys på fysio Sebbes jobb (Active Rehab, Kungsgatan) så var det spännande att se hur vi skulle stå oss när det väntades ett matchschema intensivare än Premier League under jul och nyår med 4 matcher på 11 dagar. Efter en seger mot Brämaregården (div 7, 4–2) väntade nu Skärhamn (div 4 Bohuslän), Pushers (topplag div 5), Väster (nykomling div 3) och Älvsborg (div 4).

Från rapporterna på plats gjorde vi en stark match mot Skärhamn, med bara två juniorer som enda bänk. Efter deras 1–0 mål var vi det bättre laget, borde fått någon straff men Ponnes mål blev vårat enda. Slutresultat 1–1.

I Västra cupens första gruppspelsmatch väntade Pushers, med lite ny formation och många spelare där vi letar efter bästa positionen var vi lite virriga och visste inte vad vi skulle göra. En målchansfattig match, där vi förlorar den efterföljande straffläggningen (vilket skulle bli ett återkommande tema). Slutresultat 0–0.

I andra matchen väntade tippade gruppspelsvinnaren Väster, med många duktiga spelare som spelat högre upp. Igen en tunn bänk då alla verkade blivit sjuka, bortresta och uppbokade samma vecka tyvärr. Vi står och sover i början tyvärr och de kan springa ifrån till 2–0 efter en lång boll från deras mittback där vi inte faller i tid och ett försök till passning från mittback till anfallare som via touch från oss leder till att de får ett friläge istället. Lyckligtvis reducerar vi rätt omgående då Arvids diagonala krossboll nickas svagt hemåt och Bolton hinner före målvakten och kan rulla in den. Sen spelar vi rätt bra, hittar lite passningar från backlinje upp till mittfält eller anfall, men målet kommer efter att Ponne snappat upp en för lös bakåtpassning från deras mittfält, han sätter fart, släpper till Calle vars inspel stoppas, men inte bättre än att Jonas kan vara först på returen och skjuta in kvitteringen. Andra startar vi bra, och vi gör ytterligare ett mål genom att Ponne vunnit bollen på mittplan tagit fart och släppt ut den till Bolton som med 10:an på ryggen och ett mål i benen inte tvekar att skjuta och returen från målvakten är Bärra först på och kan peta in. Vi fortsätter ligga bra i positionerna och även om vi hamnar lite lägre ibland är vi aggressiva och de har svårt att hitta igenom. Men sen har vi ju fortfarande vår Akilleshäl fasta situationer, där en kort hörna från dem leder till att vi helt glömmer bort två orangea på bakre stolpen där de har all tid i värden att slå in en kvittering. Klart trodde kanske vissa, men matchen skulle fortsätta svänga, efter att vi ytterligare en gång vunnit boll på mittplan, väggar sig Arvid fram centralt, slår ut den till Ponne på kanten som med ett perfekt avvägt inlägg kan nå Mikail som gör sitt första mål för seniorlaget. En skräll var på gång och ett möjligt avancemang, men ytterligare en fast situation med 2 min kvar slås smart från kanten till en Västerspelare som dundrar upp den i nättaket från 25 m. Efterföljande straffläggning förlorar vi såklart. Slutresultat 4–4.

Sista gruppspelsmatchen och för oss en bra möjlighet att se om vi för fjärde gången skulle kunna stå upp mot bra motstånd. Lite nya ansikten roterades in för att Amel skulle få se fler i spel. Älvsborg hade en liten chans att gå vidare om de skulle vinna med ett par mål samtidigt som Väster förlorade.

Vi öppnar rätt bra och Calle har ett bra läge att ge oss ledningen men deras för dagen mycket duktiga målvakt stod i vägen. 1–0 kommer istället när vi väljer att stå högt och låsa dem på inspark. Det blir en för lös bakåtpassning som Bärra Inzaghi kan placera in under målvakten. Det fortsätter sen bölja fram och tillbaka men utan några jättelägen innan de slår in ett fint inlägg där deras anfallare är helt fri på bortre ytan och kan nicka in den stenhårt och otagbart för Manne i målet. Det tar dock inte många sekunder efter det innan misskommunikation mellan målvakt och back i deras lag gör att ytterligare en för lös hemåtpass kan snappas upp av den stekheta måltjuven Bärra som gör sitt andra för dagen. Halvleken avslutas sen med att Ponne får ett bra läge att göra 3–1 innan det blir nattsvart.

PAUS, anledningen till att ljuset släcks är för att Azalea är hemmalag på Påvelund, Älvsborgs hemmaplan och därför är ansvariga för att tända ljuset. Det finns säkert någon ekonomisk förklaring till varför det ska vara så, men varför Väster inte alltid är hemmalag på Önneredsplan, Näset på Åkered, Älvsborg på Påvelund etc. förstår jag inte. Det är väl betydligt bättre om de som har sin klubbstuga vid planen ger bollar, västar och koner till motståndarna istället för att vi ska behöva släpa med det från Majvallen?

Andra halvlek blir väldigt Hawaii när Älvsborg satsar framåt, och båda lagen hamnar nästan i någon 4-2-4 helt ointresserade av att använda sitt mittfält, det är dock ett spel som vi liksom Älvsborg är rätt bra på och de skapas flertalet lägen för att det ska kunna bli fler mål. Manne lyckas trotsa människans fysik och släpar med benet när kroppen är på väg åt ett helt annat håll när borta (fast på egen hemmaplan)-publiken redan jublat för mål och vi är 7 cm från att avgöra när Calle återigen tar sig igenom. Det blir dock blir det bara ett, -av Älvsborg, vilket ger oss ytterligare ett kryss. Men enligt regelverket ska det såklart genomföras en straffsparksläggning, trots att lagen inte har något att spela för. Målvakterna är väl inte överdrivet taggade, och vi får visserligen se Kappe kapten likt Zidane lätta sin straff ribba in i mitten, men till slut förstår Arsenalsupportern Mats att enda utvägen för att han ska hinna se deras CL-match är att skjuta utanför, sagt och gjort, det lyckas han med väldigt bra och vi kan lägga ytterligare en förlorad straffläggning till handlingarna. Slutresultat 2–2.

Vi kan se tillbaka på ett gruppspel där vi likt Nya Zeeland i VM 2010 går igenom gruppen obesegrade med tre kryss men inte går vidare. Återstår att se om vi också blir enda obesegrade laget i denna upplaga av cupen. Härnäst väntar Härlanda (div 6), och det ska bli spännande att se hur vi klarar av att spela mot ett lag där vi på pappret ska vara starkare.

VÄLKOMMEN AMEL
2023-12-29 22:31

Vi hälsar vår nya huvudtränare för seniorlaget, Amel Badnjevic, välkommen till Azalea BK. Amel är 40 år och kommer från Utsiktens BK där han senast var tränare för föreningens U16 och U17-lag. Han har även varit ungdomstränare i BK Häcken. Seniorlaget kör igång sin träning vecka 2. Mer information kommer inom kort.

Referat: Björndammens BK/Öjersjö IF - Azalea BK
Safe!
2023-10-15 19:57

Inför årets sista match var förutsättningarna glasklara. 1 pinne = säkrat kontrakt. Vi var dock fullt fokuserade på att avsluta med en seger mot ett Björndammen/Öjersjö som själva blivit indragna i bottenstriden.

 

Laget,  som satts sig under hösten, såg eminenta mittbacksparet Phille (som tryckte en halvmara på 1.29 igår) och Pippo, frankerat av Nimbs och Lillen (som tryckte en halvmara på 1.45 igår). Henry var på benen efter en halkolycka på träningen senast och han kamperade med Aron på def mitt. Framåt var det Kakan, Wilson, Jonas och Dolmen.

Bänk med Miari, Kulan, Dylan, Pappa Agge och Räven.

 

I matchens inledning blev vi konfunderade över att Björndammen inte satte någon press överhuvudtaget.  Vi kunde lätt ta tag i taktpinnen och började snabbt hitta vårt vägvinnande spel. Efter en kvart fick vi frispark när Kakan var på väg igenom.  Dolmen vallade via muren och behaglig ledning.  Vi fortsatte föra matchen och motståndet kom endast fram när vi felvärderade men Sapo hade en lugn första halvlek. Stabil defensiv och bra rörlig offensiv och med sju minuter kvar kunde Aron hänga in Frispark nummer två, på sjuttifjärde försöket i år. Vi slappnade av lite på slutet av flesta men överlag var det lugnt och fint. 

 

Björndammen växlade över till 3 backlinje i andra men när Kakan hittade Dolmen, som vred in i banan och smeksköt in 3-0 i bortre övre där det var lika ledigt som på en solstol i Knivsta en decemberdag.

 

Vi hade sedan en liten svacka där vi blev lite väl nonchalanta och när Björndammen sköt on 3-1 behövde vi vakna upp. Det gjorde vi snabbt och Wilson kunde knoppa in 4-1 på Jonas hörna. 

 

Björndammen kvitterade på straff (10:e straffen emot oss denna säsong!) men det blev aldrig någon spänning då vi var överlägsna för dagen.

 

Säsongen innebär en sjundeplats och vi kan bara ta lärdom och blicka framåt. 

Referat: Fässbergs IF - Azalea BK
El dia fantastico del Sapo Grande
2023-10-06 14:47

Magiskt afton efter hysterisk kämpainsats från hela truppen

Referat: Azalea BK - Kungsladugårds BK
Bättre sent än aldrig
2023-09-30 10:48

“The great fallacy is that the game is first and last about winning. It’s nothing of the kind. The game is about glory. It is about doing things in style, with a flourish, about going out and beating the other lot, not waiting for them to die of boredom.”

 

Danny Blanchflowers klassiska citat är något att ha med sig när det gäller Azalea BK:s a-lag. Årets säsong har varit en salig blandning av högt och lågt, av sumpade chanser, av stolpe ut, av slappt försvarsspel, av individuella misstag, av individuell briljans och av allt för få poäng. Visst, vi har egentligen spelartyper som lämpar sig för att lägga en köttmur framför mål och bara spela på omställningar, men hur kul är det? Gammal engelsk fotboll från 70-talet har sin charm, men som mittfältare i en sån gäng får man nackskador. Vi vill försök lira boll, det är inte så jäkla enkelt alltid, och vi krånglar till det, men visst kan det finnas en idé i att försöka lira roligt, med stor individuell frihet inom de taktiska ramar som satts upp? 

 

Dagens match innebar att vi fick klara oss utan den interna skytteligaledaren Ponne och vi gjorde en del rockader i laget, för att skapa stadga och stabilitet. El Sapo fortsatte i kassen, men framför honom gjordes tre justeringar i backlinjen jämfört med mötet med Styrsö. Lille forsatte till vänster, men som mittlås plockade vi in Pippo och Phille (som också var kapten), medan veteranen Nimbs lirade högerback. Aron och Henry jobbade som sittande mittfältare och framför dem hade Jonas en fri roll, Kakan jobbade till höger och Gotte slet energiskt i hålet. Wilson återbördades på topp.

 

Förutsättningar var enkla. Tre poäng skulle placera oss i förarsätet inför avslutningen. 0 poäng och skiten skulle definitivt ha träffat fläkten.

 

Vi inledde på ett bra sätt och tog tidigt tag i taktpinnen. Balansen mellan backlinje och mittfält var bra och mittfältstrion hamnade på bra passningsavstånd, och erbjöd olika långt speldjup till backlinjen. Jonas var, som vanligt, en virvlande dervish som dök upp lite överallt vilket skapade oreda hos Lagår´n. Våra vitklädda motståndare försökte sätta hög press, men vi lyckades hyfsat lätt spela oss ur detta vid många tillfällen, vilket gav möjlighet till omställningar. Här var vi dock vid flera tillfällen skyldiga till att slå den avgörande passningen eller ta det sista skottet från onödigt långt avstånd, vilket gjorde att en del lägen som skulle kunna bli riktigt farliga kom till intet. Våra offensiva krafter hade en del halvchanser utan att för den skull testa Lagårn´s målvakt på allvar.

 

Samtidigt var vår backlinje resolut och man fick också genomgående bra stöd av vårt mittfält som tog ett bra defensivt arbete. De chanser Lagårn skapade kom på fasta situationer där vi var slappa i markeringen. Annars höll vi dem bra på avstånd. Första halvlek tog vi hem på poäng.

 

Vi inledde andra halvlek slappt och slarvigt och saknade den rörelse vi behöver, vilket gjorde att vi blev väldigt plottriga defensivt och bjöd in Lagårn att sätta press hyfsat framgångsrikt. Efter cirka 15 minuter började vi dock hitta rätt och återigen hade vi en del omställningslägen som skapade bra chanser, den vassaste möjligheten kommer efter att vi vunnit boll defensivt, spelat upp på innermittfält och vidare till Gotte som släppte ut till Jonas på kanten, Gotte fullföljde löpningen in i box, där Jonas hittade honom igen, Gotte klackade tillbaka till en framåtlöpande Jonas som drog till men bolluslingen ville inte in för att kandidera till årets mål.

 

Vi fortsatte skapa en del fina lägen, men antingen sköt vi utanför eller så var vi metern ifrån att kunna stöta in bollen. Lagårn kickade oftast långt och hoppades kunna skapa chanser på en nickskarv men Phille och Pippo var gedigna som mittlås framför en välspelande El Sapo.

 

Klockan tickade vidare och det var vid några tillfällen man kände - fan inte en sån match till...men med 3 minuter kvar på klockan slog Phille en passning som skar genom Lagårns lag likt en skalpell skär genom papper. Helt plötsligt var Gotte och Dolmen fria med målvakten. Gotte tyckte det var lika bra tt ta på sig hjälteglorian och hängde upp bollen i bortre gaveln. Klang och jubel.

 

Lagårn fick några fasta på slutet men hotade aldrig och tre blytunga poäng stannade på Majvallen. Fantastiskt jobb och slit av alla och det är på denna nivån vi måste ligga i de avslutande matcherna. Då löser vi detta.    

 

 

Referat: Donsö IS - Azalea BK
Två tappade pinnar
2023-09-18 07:08

Att vika en stor del av söndagen till en fotbollsmatch på Donsö kräver passion och hängivelse. Ute på terminalen kom the usual suspects ungefär i tid till färjans avgång; så långt allt väl. ID-kontroll löstes på båten med hjälp av domaren.

 

Framme på Donsö är det 15 minuters promenad till planen och vi nådde väl omklädningsrummen 35 minuter före matchstart. Snabbt ombyte på alla (!) och sedan en raceruppvärmning. Det var en del förändringar jämfört med senast då Halmstadsmaffian inklusive Blekinges finest inte var tillgängliga. Även Dolmen som hystat in en hel del baljor det senaste lyste med sin fråvaro. Även Fredrik och Pippo saknades sedan senast.

 

Bäre

Jonas-Wilson-Kaka

Nimbs-Aron

Lillen-Phille-Kappe-Bolton

Sapo

 

Avb: Krabban, Mats 60 och Dylan

 

Nykomponerat mittfält sålunda där grundtanken var att vi skulle kunna ha mycket boll och stor rörlighet. Fina bollvirtuoser som Wilson, Jonka, Nimbs och Aron understödda av en stabil backlinje och en rörlig anfallslinje,

 

Inledningnsvis hamnade vi dock lite snett och hamnade inte riktigt rätt samtidigt som vi var lite för stressade i spelet. På en hörna kunde också Donsö ta ledningen oturligt och strax efter målet kunde det ha ringt igen. Vi åt oss dock relativt snabbt in matchen och under resterande del av första halvlek var det ett lag som hade väldigt roligt därute på planen. Bra rörlighet i kombination med alla värderade besluten väl, innebar att vi kunde föra spelet och vid ett tillfälle kunde Jonas komma nå fram på en fin framspelning av Wilson och peta in 1-1. Vi fortsatte äga halvleken och Donsö, som saknade Albert Hansson och Olle Backman, ägnade sig mest åt omställningar något de är bra på. Phille tvingades tyvärr gav av efter 30 minuter och ersattes av Krabban, som gjorde en stabil insats. I slutet av halvleken gled Kakan igenom och bollen rulade mot tom kasse, men i stolpen och ut. 2-1 i paus med mersmak.

 

I andra halvlek lade sig Donsö lägre ner och den press de försökt under första halvlek blev mindre intensiv. Halvleken inleddes lite svajigt och vi hade inte riktigt samma rörlighet som i första; även om Jonas alltid fanns tillgänglig och var en ständig källa till oro för Donsö, vilket visades i att de sparkade ner Jonas åtminstone tio gånger, men vi lyckades fokusera på det vi kan påverka själva. På frispark nere vid hörnflaggan kunde Donsö slå ett bra inlägg som möttes fint på pannan och 2-2. 

 

Vi började dock hitta rytmen igen och efter instick från Jonas stod Kakan fri och hade att raka in bollen, men dessvärre lite snedträff och boll utanför mål. Vi varierade med långskott och instick och Donsö fick jobba för att freda kassen. Efter skott i stolpen från kakan, kom högg Jonas på returen, men den övergivna kassen förblev tom efter att returen skjutits utanför. Mats 60 och Dylan kom in och bjöd på bra fart, med en del halvchanser, men trots att vi tryckte på bra och borde gjort både 2 och 3 mål förblev det oavgjort och vi fick nöja oss med 1 pinne med oss hem.

 

Tredje raka utan förlust, 7 pinnar på 3 matcher i ett kritiskt läge av säsongen. Gott så. 

Referat: Azalea BK - IF Warta
Viktigt vinst i sexpoängsmatch
2023-09-09 16:04

Efter förra veckans ultrasköna 2-1 seger mot Hovås/Billdal var det på vippen att vi kunde bjuda på klubbhistoria. En oförändrad 16-mannatrupp togs ut och tanken var att starta med samma elva som startade mot Hovås/Billdal, men en ögoninfektion gjorde att Phille fick kasta in handduken och ersättas från start med Pippo, som gjorde det bra när han klev in i andra halvlek förra veckan.

 

Vi tog relativt snabbt hand om taktpinnen och hittade ett bra lugn i vårt spel där vi växlade och varierade bolltempo och kantspel. Stundtals var vi lite väl raka i våra löpningar offensivt, vilket gjorde att vi inte kunde skapa några större farligheter; några småfarligheter, något som kanske kunde blivit straff och en del långskott som ej blev farliga. Vi var lite för plottriga samtidigt som vi defensivt var solida och kunde hantera Wartas attacker ganska enkelt. i Cooling breaket pratade vi om att Ponne+Kakan behövde korslöpa och skifta positioner mer. Jonas gjorde redan detta på ett bra sätt. I slutet av halvleken hittade vi en boll efter att Ponne löpt in centralt, efter lite växelspel kunde han chippa fram Jonas som dunkade in 1-0 precis innan halvtidsvisslan.

 

Vi snacade i paus om att vi behövde höja bolltempot och vara lite mer direkta, men det mesta gick i stå i andra och det blev hafsigt och slarvigt, helt i onödan. Warta flyttade upp mer spelare och halvvägs in på havleken schabblade vi onödigt och trasslade till det, vilket gjorde att en Wartaspelare kunde bryta in i straffområdet och på något sätt orsakade vi en straff (sjunde? i år). Warta gjorde inga misstag från punkten och 1-1 ett faktum.

 

Direkt efter målet kunde vi dock trycka upp spelet och efter att måljakten rensat på en pressdolme, kunde vi räkna in 2-1. En het kandidat till årets mål. Warta tryckte på och vi blev från och till väldigt slarviga och stressade i onödan, när vi egentligen vet att vi kan och skall rulla lugnt. Warta började dundrade in en hel del långpastejer och vann en del boll högt upp i banan, utan att för den sakens skull locka fram mer än en riktigt fin räddning av Pada.

Med 5-6 minuter kvar bröt vi fram centralt. Agge, hittade Jonas, och efter studs kunde Agge få tillbaka bollen, målvakten räddade  men returen kom fram till Dolmen som rullade in 3-1.

 

Det var inte så särdeles vackert, men 3 viktiga poäng in på kontot och ett kollektivt arbete.

 

Referat: Azalea BK - Hovås Billdal IF
Underbar vändning
2023-09-02 16:58

Det har varit skralt med triumfer och förra veckans magplask mot Mölndal var ett bottennapp utan dess like. 

 

I dag ställdes vi mot serieledarna Hovås Billdal som hade 10 segrar i rad. Dagens startelva innebar att många kuggar var tillbaka och känslan inför matchen var en av revansch och att våga lita på varandra och vårt kunnande.

 

Redan i inledningen började vi hitta rätt och hade några hyfsade chanser efter bollvinst högt i banan. Hovås,  ett välorganiserat och spelskickligt lag, försökte överbelasta på kanterna, men vi hanterade det bra och när Phille började slå luftpastejer på Aron på motsatt kant,  insåg Hovås att överbelastning kommer med en risk och successivt höll Hovås tillbaka i anfallet. Samtidigt hittade vi mer och mer tillbaka till den fotboll vi kan spela och vi hade också några hyfsade lägen, utan att det för den sakens skull blev hyperfarligt.

 

0-0 i paus men detta med mersmak.

 

Eftersom Phille och Arvid skall löpa GBG maraton bytte dessa efter en stark flesta halvlek. In med Pippo och Alex. Andra halvlek fortsatte som första och vi fick till ett bra spel på mittfält i kombination med att vi kunde hota på kanterna. Halvvägs in hittade vi fantastiskt kombinationsspel, men Jonas fick inte till avslutet. Även om Hovås fortsatte trilla boll hade vi bra kontroll och etablerade stundtals bra tryck på Hovås planhalva.

 

Sen blev det som det blir när man ligger i botten. 5 minuter kvar och Frispark i farligt läge. Pang och 1-0 Hovås. Direkt justering till 3-2-3-2 och 4 minuter senare hittar Aron fram till Jonas bakom Hovås backlinje; en vacker pastej och nedtagning av högsta klass i kombination med avslut. 1-1.

Tillbaka till 4-2-3-1 och en boll ut till Ponne som tog sig förbi den jämnsnabba ytterbacken ned mot kortsidan, sen in och hänger in 2-1 i bortre. Vilda glädjescener. Hovås trycker upp men åstadkommer inget och en oerhört skön trea trillar in efter kollektivt jobb.

 

Gott!

 

Referat: IF Warta - Azalea BK
0 pinnar på Hisingens potatisåker
2023-05-13 12:26

Det här skall inte bli ett inlägg om huruvida fotboll skall spelas på gräs eller konstgräs. Båda alternativen har sina fördelar. Utan att det skall ses som en bortförklaring kan man dock konstatera att fotboll på potatisåkrar är en exercis som få lag klarar av. Vår ambition är att spela en fartfylld passningsorienterad fotboll, där de långa alternativen är just ett alternativ snarare än något vanligt förekommande. Det man snabbt kan konstatera att Sälöfjordsplanens gräs i praktiken gjorde det omöjligt att spela vettig fotboll. Det blev studsfotboll mer än något., dock var förutsättningar detsamma för båda lagen.

 

När det gällde truppen för dagen var det en sådan där match där frånvarolistan var lika diger som en black-jack triumf; 21 spelare borta och däribland några tunga pjäser. Det är ju utmaningen i lokalfotbollen och vi kunde likväl ställa en stark startelva på benen.

 

Inledningsvis blev det mest ge och ta och ingendera av lagen kunde ta kommando över planen. Bollen studsade hit och dit och runt lite grann; och skönspelet uteblev i utbyte mot ett tjongande och ett springande. Inget vi trivs med.

 

Efter 21 minuter kunde Warta ta ledningen något lättvindigt när en boll smet mellan benen på ett antal gubbar och in vid främre stolpen. Efter målet försökte båda lagen så gott man kunde att utföra den vackra disciplin som kallas fotboll. Halvleken svajade fram och tillbaka utan att något lag skapade något av vikt.

 

Andra halvlek drog igång och och vi hade ett par bra lägen inledningsvis men efter 10 minuter bjöd vi Warta på ett mål där vi tappade boll strax utanför straffområdet med ett friläge som följd. Ytterligare 10 minuter efter bjöd vi Warta på en straff och 0-3 skulle visa sig vara en alltför svår uppförsbacke att kliva över.

 

Såklart tungt med en förlust men fokus, kamp och vilja fanns det och känslan efteråt var en besvikelse, men också en tro på att vi snart får fart på spelet, inte mint då vi efter matchen mot Donsö möter Styrsö och då har klarat av vår sista gräsmatch för året. Nu var det iofs inte gräsmatch igår - fan vet vad det var.

Kommande matcher
Spelade matcher
Lör 24/2 12:15
Ons 21/2 20:00
2 - 2  
Lör 17/2 13:00
4 - 4  
Tor 15/2 20:00
0 - 0  
Lör 10/2 13:00
Sön 4/2 16:15
4 - 2  
Sön 15/10 16:15
2 - 4  
Tor 5/10 19:15
0 - 1  
Tis 3/10 20:15
5 - 0  
Fre 29/9 19:15
1 - 0  
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
AZALEA BK, 18/02 14:05 
AZALEA BK, 30/01 17:46 
AZALEA BK, 13/01 23:02 
AZALEA BK, 12/01 18:17 
AZALEA BK, 31/12 06:59 
AZALEA BK, 29/12 22:23 
AZALEA BK, 15/12 16:18 
AZALEA BK, 15/12 14:49 
AZALEA BK, 06/12 23:46 
AZALEA BK, 01/12 19:09 
AZALEA BK, 01/12 18:42 
AZALEA BK, 28/11 16:32 
 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
KLUBBSHOP
 
Aktuell lokal tid i Majorna: