STÖD KLUBBHUSBYGGET
AZALEA BK
BÖRJA SPELA FOTBOLL I AZALEA BK?

Om du vill börja spela fotboll i Azalea BK så behöver du bli medlem. If you do not understand Swedish, please contact Peter Westlund for more information.

Prova-på för barn 5 år (FÖDDA 2017)

Vår verksamhet för barn födda 2017 startar i slutet av april 2023. För att få information när uppstart sker m.m så görs en intresseanmälan här

Prova-på för barn 6 år (FÖDDA 2016)
Läs mer på resp. hemsida: Flickor 2016 och Pojkar 2016.

OBS! FÖDDA 2015-2006 FÖLJ RIKTLINJER NEDAN INNAN REGISTRERING

Medlem barn 7-9 år (FÖDDA 2015-2013)

OBS! Kontakta lagets tränare innan provträning (gå in på flikarna för resp. åldergrupp på menyn överst på hemsidan).

Efter att lagets ledare godkänt att du kan börja i Azalea BK så registrerar du dig här. När vi noterat registreringen så vi skickar vi en avi på medlemsavgiften till din målsman.

Medlem barn/ungdom 10-16 år (FÖDDA 2012-2006)

OBS! Börja med att kontakta din nuvarande förenings kontaktperson för övergångar om du vill byta klubb. Kontakten ska gå via föreningarna vid eventuellt klubbbyte. Lista på föreningarnas kontaktperson: Kontaktperson övergång. Här hittar du Azalea BK:s kontaktperson för övergångar

När din "gamla" förening och Azalea BK godkänt övergång mellan föreningarna så är det OK att provträna med laget. Vid ett OK att fortsätta så registrerar du dig här. När vi noterat registreringen så skickar vi en avi på medlemsavgiften till din målsman.

Medlem senior (herrlaget)

Efter att din "gamla" förening och Azalea BK godkänt övergång mellan föreningarna så registrerar du dig här. När vi noterat registreringen så vi skickar vi en avi på medlemsavgiften till dig.

Motionsfotboll

Om du vill vara med i Azalea BK:s motionsfotboll så registrerar du dig här. När vi noterat registreringen så vi skickar vi en avi på medlemsavgiften till dig.

Gåfotboll +55
Om du vill vara med i Azalea BK:s motionsfotboll så registrerar du dig här

Stödmedlem

Om du vill vara stödmedlem så registrerar du dig här.

MEDLEMSAVGIFT 2022

Barn & ungdom
Ungdom 13-16 år   1450 kronor
Barn 10-12 år  1350 kronor

Barn 7-9 år

Barn 6 år

1150 kronor

575 kronor

Familjeavgift 1900 kronor

Övriga medlemskap

Unga vuxna 20-25 år   1600 kronor

Stödmedlem

200 kronor
Motionsfotboll   200 kronor

Om du har frågor gällande medlemsavgiften v.v kontakta: Linda Dalstrand

I medlemsavgiften ingår bl.a. kostnaden för träningstider, planskötsel, träningsmaterial (bollar mm), domaravgifter, lagförsäkringar, ledarutbildning för ledare som är på plats vid träning och match, spelarutbildning, serieavgifter, deltagande i sammandrag och kostnad för matchkläder.

VÅR MEDLEMSAPP

VÅRA FOTBOLLSSKOLOR

VÅRA ARRANGEMANG

VÅRA RIKTLINJER