STÖD KLUBBHUSBYGGET
AZALEA BK
BÖRJA SPELA FOTBOLL I AZALEA BK?

Om du vill börja spela fotboll i Azalea BK så behöver du bli medlem.

Prova-på för barn födda 2016
Här
kan du registrera dig så får du ett mail så fort vi har information om uppstart för barn födda 2016.

Medlem barn 7-9 år

OBS! Kontakta lagets tränare innan provträning (gå in på flikarna för resp. åldergrupp på menyn överst på hemsidan).

Efter att lagets ledare godkänt att du kan börja i Azalea BK så registrerar du dig här. När vi noterat registreringen så vi skickar vi en avi på medlemsavgiften till din målsman.

Medlem barn/ungdom 10-16 år

OBS! Börja med att kontakta din nuvarande förenings kontaktperson för övergångar om du vill byta klubb. Kontakten ska gå via föreningarna vid eventuellt klubbbyte. Lista på föreningarnas kontaktperson: Kontaktperson övergång. Här hittar du Azalea BK:s kontaktperson för övergångar

När din "gamla" förening och Azalea BK godkänt övergång mellan föreningarna så är det OK att provträna med laget. Vid ett OK att fortsätta så registrerar du dig här. När vi noterat registreringen så skickar vi en avi på medlemsavgiften till din målsman.

Medlem senior (herrlaget)

Efter att din "gamla" förening och Azalea BK godkänt övergång mellan föreningarna så registrerar du dig här. När vi noterat registreringen så vi skickar vi en avi på medlemsavgiften till dig.

Motionsfotboll

Om du vill vara med i Azalea BK:s motionsfotboll så registrerar du dig här. När vi noterat registreringen så vi skickar vi en avi på medlemsavgiften till dig.

Stödmedlem

Om du vill vara stödmedlem så registrerar du dig här.

MEDLEMSAVGIFT 2022

Barn & ungdom
Ungdom 13-16 år   1450 kronor
Barn 10-12 år  1350 kronor

Barn 7-9 år

Barn 6 år

1150 kronor

575 kronor

Familjeavgift 1900 kronor

Övriga medlemskap

Unga vuxna 20-25 år   1600 kronor

Stödmedlem

200 kronor
Motionsfotboll   200 kronor

I medlemsavgiften ingår bl.a. kostnaden för träningstider, planskötsel, träningsmaterial, domaravgifter, lagförsäkringar, ledarutbildning för ledare som är på plats vid träning och match, spelarutbildning, serieavgifter, deltagande i cuper och sammandrag och kostnad för matchkläder.

VÅRA FOTBOLLSSKOLOR

VÅRA ARRANGEMANG

VÅRA RIKTLINJER

VÅRA SPONSORER