ANMÄLAN TILL FOTBOLLSSKOLAN ÖPPEN
AZALEA BK
VÅRA RIKTLINJER

Våra riktlinjer består av fyra delar:

• Föräldramanualen som inleds med en allmänt hållen programförklaring där vi beskriver föreningens värdegrund och fortsätter sedan med en översiktlig beskrivning av vår fotbollsutbildning.
    • Tränarmanualen nivå 1, nivå 2 och nivå 3 preciserar våra riktlinjer, regler och träningsmetodik för varje ålderskategori från 6-19 år i Azalea BK:s 12-stegsmodell.
    • Azaleas BK:s rutiner som tar upp praktiska vardagsfrågor för lagledarna.
    • Lathundar med en kortfattad beskrivning av olika klubbfunktioner, utbildningsplaner, rollbeskrivningar med mera.

Vårt mål är en rolig och minnesvärd tid i Azalea för alla våra spelare, ledare och föräldrar.

Azalea BK:s värdegrund

Azalea BK:s integritetspolicy

Undertecknat Samsynsavtal

Övergångspolicy

Handlingsplan - mot mobbning, diskriminering och kränkande behandling

Handlingsplan - mot sexuella trakassarier

Alkohol & drogpolicy

Läroplan 6-12 år

Läroplan 13-16 år

Vidare läsning:

funkar ungdomsfotboll av Fredrik Sundqvist

För dig som är intresserad av en fördjupad diskussion om de ideologier som påverkar ungdomsfotbollen och de resonemang som ligger till grund för Azaleas ställningstagande.

Boken kan du köpa genom föreningen eller låna på biblioteteket.

VÅRA FOTBOLLSSKOLOR

VÅRA ARRANGEMANG

VÅRA RIKTLINJER

VÅRA SPONSORER