ANMÄLAN TILL FOTBOLLSSKOLAN ÖPPEN
AZALEA BK

Vi följer en tidsplanen med målet att ha ett klubbhus ståendes på Majvallen sommaren 2023.

Stipendium från ldéer för livet

Precis innan jul fick vi ett glädjande besked att Skandiabankens stiftelse Idéer för livet har beviljat 30.000 till klubbhusprojektet för att genomföra ett antal workshoppar med våra lag så att våra barn och ungdomar får möjlighet att tycka och tänka till om klubbhuset.

Projektet kommer att genomföras i samarbete med Isabella Exposito som jobbat mycket med barn och ungdomar utifrån barnkonventioen och idrott. Nästa steg när det gäller ansökningar är att söka anläggningsbidrag från RF SISU.

Isabel Exposito från We & Sports kommer att genomföra workshopen Är du medspleare i våra lag för att för att ta reda på vad spelarna tycker är viktigt i ett klubbhus för att de ska kännas tryggt och trivsamt.

VÅRA FOTBOLLSSKOLOR

VÅRA ARRANGEMANG

VÅRA RIKTLINJER

VÅRA SPONSORER