STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
P2016
Inför höstsäongen 2023 - P2016
2023-07-30 23:59

Hej allihopa och hoppas ni har haft en fin sommar  trots det varierande vädret! 

Vi i tränargruppen för P2016 tänkte informera om att vi tisdagen 22 augusti kl17-18 kommer dra igång med fotbollsträning igen på lilla Majvallen, dvs samma tid som vi hade innan sommaren. En nyhet under höstsäsongen är att vi from onsdagen 6 september även kommer att erbjuda ett extra pass i veckan kl17-18.15, och då kör vi halvplan på stora Majvallen. Tanken med detta pass är att vi vill låta de som vill och är motiverade att spela mer än en gång i veckan ska få göra detta samt att de som missar tisdagens träning får chansen att vara med på onsdag ist. Vi har dessutom större träningsplan samt elljus som gör att vi kan fortsätta spela där under vintern även när det blir mörkt på kvällarna.
 
Sammanfattningsvis träningstiderna under höstsäsongen:
Tisdag 17-18, lilla Majvallen (from 22 augusti)
Onsdag 17-18.15, halvplan stora Majvallen (from 6 september)


Utöver träningarna har vi även under höstsäsongen mycket annat spännande att se fram emot, inte minst Azaleadagen (2 september), Sammandrag 3mot3 Majvallen (16 september) samt att vi under hösten kommer börja introducera nya spelformen 5mot5(med målvakt) som vi börjar spela med nästa år.
 
Vi kommer under september att låta några nya spelare provträna och se om de vill vara med och samtidigt ha ett kösystem för de spelare som vill men inte får plats.

 

Om ni har några frågor kring träningsupplägget, är intresserade att tex hjälpa till som tränare eller vara med och bidra i föräldragruppen, eller har andra synpunkter så får ni gärna skicka ett mail till azaleabk2016@gmail.com.
 
Vi ses på lilla Majvallen tisdagen 22 augusti! 😊
 
Hälsningar
Tränarna P2016

 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
KLUBBSHOP
 
Aktuell lokal tid i Majorna: