STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
Herrsenior
Björndammens BK/Öjersjö IF
2 - 4
Azalea BK
Björndammens BK/Öjersjö IF2 - 4Azalea BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 15 oktober, 16:15
Plats:Öjersjö IP 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060111128
Samling:15:15
Safe!
2023-10-15 19:57

Inför årets sista match var förutsättningarna glasklara. 1 pinne = säkrat kontrakt. Vi var dock fullt fokuserade på att avsluta med en seger mot ett Björndammen/Öjersjö som själva blivit indragna i bottenstriden.

 

Laget,  som satts sig under hösten, såg eminenta mittbacksparet Phille (som tryckte en halvmara på 1.29 igår) och Pippo, frankerat av Nimbs och Lillen (som tryckte en halvmara på 1.45 igår). Henry var på benen efter en halkolycka på träningen senast och han kamperade med Aron på def mitt. Framåt var det Kakan, Wilson, Jonas och Dolmen.

Bänk med Miari, Kulan, Dylan, Pappa Agge och Räven.

 

I matchens inledning blev vi konfunderade över att Björndammen inte satte någon press överhuvudtaget.  Vi kunde lätt ta tag i taktpinnen och började snabbt hitta vårt vägvinnande spel. Efter en kvart fick vi frispark när Kakan var på väg igenom.  Dolmen vallade via muren och behaglig ledning.  Vi fortsatte föra matchen och motståndet kom endast fram när vi felvärderade men Sapo hade en lugn första halvlek. Stabil defensiv och bra rörlig offensiv och med sju minuter kvar kunde Aron hänga in Frispark nummer två, på sjuttifjärde försöket i år. Vi slappnade av lite på slutet av flesta men överlag var det lugnt och fint. 

 

Björndammen växlade över till 3 backlinje i andra men när Kakan hittade Dolmen, som vred in i banan och smeksköt in 3-0 i bortre övre där det var lika ledigt som på en solstol i Knivsta en decemberdag.

 

Vi hade sedan en liten svacka där vi blev lite väl nonchalanta och när Björndammen sköt on 3-1 behövde vi vakna upp. Det gjorde vi snabbt och Wilson kunde knoppa in 4-1 på Jonas hörna. 

 

Björndammen kvitterade på straff (10:e straffen emot oss denna säsong!) men det blev aldrig någon spänning då vi var överlägsna för dagen.

 

Säsongen innebär en sjundeplats och vi kan bara ta lärdom och blicka framåt. 

 

<< Tillbaka

 
 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
KLUBBSHOP
 
Aktuell lokal tid i Majorna: