STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
Herrsenior
Dalen KFF
2 - 1
Azalea BK
Dalen KFF2 - 1Azalea BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 05 maj, 19:30
Plats:Krokslättsvallen konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060111025
Samling:18:30
Sur torsk
2022-05-05 22:06

Ännu en förlust, men denna gång mot ett bra lag där vi får jobba oss in i matchen. I första halvlek ligger vi lite för långt ifrån vilket gör att vi får en del farliga omställningar emot oss. På en av dessa rinner Dalen igenom på vänsterkanten och stöttar snett inåt och 1-0.

 

Vi jobbar oss fick in i matchen och har en del riktigt bra lägen. Ponne tycker bollen i ribban, och vi har några långskott som hotar.

 

Andra halvlek inleds med att Dalen för 2-0 på en snabbt slagen hörna.

 

Men vi jobbar vidare, trycker på med mer energi, vilja och attityd och Dalen trycks tillbaka. Jonas trycker in 2-1 och under 10-15 minuter trycker vi på rejält med några bollar längs mållinjen, och ännu en i ribban. Vi har ytterligare en handfull halvchanser men bollen vill inte in och vi kallar boll igen 

 

Tungt såklart och samtidigt finns en hel del positivt och det är små marginaler som gör att vi förlorar idag och endast står på fyra pinnar. Små marginaler men vi möter fortsätta tro på vår förmåga och vårt spel. Det kommer att vända, 

 

<< Tillbaka

 
 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
KLUBBSHOP
 
Aktuell lokal tid i Majorna: