Matchnummer: 060111015
Samling:15:00
Säsongens första trea
2022-04-23 19:13

Efter en poäng på två matcher åkte vi till Mölndal för möte mot unga IF Mölndal Fotboll. Vi gjorde en del småjusteringar i startelvan och i spelidé. Första halvlek var trygg, nästan för trygg, men samtidigt jobbade vi med betydligt bättre tålamod i vårt anfallsspel. Vi saknade dock den riktiga tron på våra offensiva idéer. Mölndal hade en del småsaker men slarvade mycket med sista bollen och det var aldrig riktigt farligt. Vi borde rimligtvis ha gjort mål på åtminstone en riktigt viss chans, men Gotte brände.

In halvlek pratade vi om vilken att fortsätta pressen, fortsätta jobbet och lita på varandra. Efter 10 minuter snodde Gotte bollen av målvakt och rullade in 1-0. Vi verkade ta kontroll över matchen men bjussade på en kvittering. Vi fortsatte dock tuffa på och Bäre kunde trycka in 2-1. Kort efter slog Henry ren fin hörna som Mölndal olyckligt styrde in i egen bur. Vi kontrollerade därefter matchen och under sista 10 minuter kunde vi rycka ifrån till 6-1. Välbehövligt och en väl genomförd match.