STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
Herrsenior
Donsö IS
2 - 2
Azalea BK
Donsö IS2 - 2Azalea BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 08 april, 19:15
Plats:Donsövallen
Tävling:
Matchnummer: 060111005
Samling:18:15
Premiärpoäng
2022-04-08 21:33

Azza åker hem med en poäng som smakar socker och salt. Rent spelmässigt var första trettio lite av det vi vill åstadkomma, även om det inte riktigt klickade. Dohls gör 1-0 tämligen omgående och när Gotte rakar in 2-0 mår vi rätt gött.

 

Därefter dras vi in i massa onödigt gnäll och tappar fokus på vår egen insats, vilket gör att vi helt enkelt spelar en tämligen svag fotboll resterande halvlek. Donsö får kvittera på vårt eget misstag och 2-1 är ställning i paus. 

 

Inför andra halvlek betonar vi vikten av att fokusera på vår egen insats och inte dras med i massa onödigt tjafs. Vi bjuder dock tämligen snabbt på kvitteringsmålet och hittar egentligen inte rytmen någon gång under halvleken. När Wilson drar på sig sitt andra gula med 30 kvar blir fokuset på att ta jobbet hela vägen. Det gör vi och det skall vi ta med oss. Donsö har en del halvchanser och något riktigt vasst läge mellan vi mest får jobba och hålla positioner.

 

En premiär precis på det sätt en premiär kan vara. Stundtals bra, stundtals dåligt, stundtals där vi vill vara, ibland inte alls. Vi åker hem med en poäng. Inte nöjda, inte helt besvikna.

 

Bilder från matchen finns här http://www.skargardsfotboll.se/

 

 

<< Tillbaka

 
 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
KLUBBSHOP
 
Aktuell lokal tid i Majorna: