STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
Herrsenior
Azalea BK (5)
6 - 2
IK Vista (5)
Azalea BK (5)6 - 2IK Vista (5)

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 02 april, 17:00
Plats:Rosenlunds IP 2
Tävling:
Matchnummer: 140982050
Samling:16:00
Bra genrep
2022-04-04 10:35

A-laget finslipade detaljerna på träningsläger i Jönköping i helgen och passade på att träningsmatcha mot IK Vista. Ett ungt lag med mycket spring i benen och med gamle MFF-liraren Markus Waapil som tränare. 

ABK mönstrade till 8/11 delar samma startelva som mot SK Argo senast, endast fronlinjen var utbytt mot Ponne, Wilson och Dohlmander. Mycket börjar se bra ut och inför matchen låg fokus på att fortsätta det rörliga spelet, att genom små rörelser och passningar tvinga motståndare att agera. Tanken var att även kombinera detta med positionsbyten och spelvändningar samt växla mellan korta och långa passningar. 

 

På det stora hela fungerade planen mycket bra och även om de mål som trillade in under första halvlek till 4/5 delar kom från fasta situationer är det vårt spel som tvingar motståndare att ge oss de fasta situationerna. Finfina hörnor från Henry, i kombination med stensäker straff från Benji och snabba frisparkar gjorde att vi kunde glida iväg till 5-0 innan Vista kunde kontra in 5-1. I andra halvlek rullade vi in 8 spelare och Vista skiftade till en 5-4-1 uppställning. Det gav förvisso Vista mer stabilitet och en tätare parkerad buss, men Azza bjöd likväl på mycket fint spel där vi understundom hade anfall som varade i 2-3 minuter innan avslut på mål.

 

Mycket positivt att ta med sig och upplevelsen och känslan är att vi har en riktigt bra plattform att stå på inför seriespelet som drar igång på fredag mot Donsö IS på bortaplan.


<< Tillbaka

 
 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
KLUBBSHOP
 
Aktuell lokal tid i Majorna: