STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
P2014
Azalea BK P2014 Sammandrag
vs
Läs info och svara senast 30:e Maj!
Azalea BK P2014 SammandragvsLäs info och svara senast 30:e Maj!

  INFORMATION

Matchstart:sön 12 juni, 09:00
Plats:Majvallen
Samling: Vid Lilla Majvallen
Aktivitetsinfo: Hej,

OBS! Denna gången är det vi som är arrangörer! Det innebär att vi kring laget behöver arrangera hela dagen med kiosk, planbyggen med sarg osv. Separat mail kommer med detta men planera med att behöva ställa upp i kiosk och med andra sysslor.

Vi vet inte specifika speltider, är ni osäkra om ni kan? Tacka nej för avhopp pga andra prioriteringar ställer till det. Kan ni ändå vara med så brukar det finnas lediga platser i lagen.

Nu är det dags för årets fjärde sammandrag där vi nu spelar 5v5 med målvakt. Vi är dessutom arrangerande förening vilket innebär att vi tillsammans behöver genomföra hela arrangemanget med kiosk, planer med sarger o.s.v..

Svara på denna kallelse om ni vill vara med och spela! Sedan anmäler vi ett antal lag beroende på hur många som tackat ja.

Spelschema är inte klart utan kommer samma vecka som sammandraget och vi vet inte säkert vilka tider vi kommer att spela.

Lagindelning, spelschema och mer praktisk info kommer när det är klart. Tills dess kan man hitta mer information här, klicka på 5 mot 5.

https://www.gbgfotboll.se/tavling/fotboll/spelformer/

Mvh,
Ledarna P2014

<< Tillbaka

 
 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
Aktuell lokal tid i Majorna: