Majorna Summer Camp

Vad: Sommarlovsaktivitet. Vi testar olika idrotter på ett lekfullt sätt och har roligt. Det kan vara fotboll, innebandy, pingis och badminton eller andra aktiviteter som brännboll och frisbee.

När: Vecka 32 måndag 3 augusti till torsdag 6 augusti. 09.00-12.00 alla dagar.

Var: Majvallen och Karl Johans Torg

Vem: Alla barn mellan 8-12 år (födda 2008-2012) är välkomna.

Du kan anmäla dig till veckan i augusti från och med 3 juli.  Anmälan hittar du här: Majorna Summer Camp

Aktiviteten genomförs med stöd av Göteborgs Kommun och är kostnadsfri men föranmälan för hela veckan krävs. Det ingår en enklare måltid varje dag. På grund av rådande läge har vi gjort anpassningar för hjälpa till att minska smittspridningen.

Vi anpassar  sommarklubben efter Folkhälsomyndighetens och Riksidrottsförbundets rekommendationer och direktiv genom att begränsa antal deltagare till 45 per vecka som delas in i tre grupper om 15 barn.

Ledare är killar och tjejer som alla spelar eller har spelat i Azalea BK de får en introduktion innan veckorna och har hela tiden två vuxna ledare på plats hela veckan som extra stöd.

Klubbmärke 2020

Ring 020-44 11 11