Referat: Azalea BK - Dalen KFF
Tre nya in på kontot
2022-08-27 19:50
Coach jublar

Ny match och sista matchen i en intensiv period med fyra matcher på tio dagar. Lite justeringar jämfört med senast där Phille och Wilson hade skadeproblem, Lillen jobbade och Bolton var avstängd och på bröllop. In då med Agge, Gotte, Miari, Benna och Fox i truppen. Med många ytterbackar borta flyttade Aron ner på högerback medan Gotte och Agge bildade ny mittfältsduo framför Kanté.

Vi inledde bra och skapade en del farligheter, men kunde konstatera att Dalen var betydligt bättre i omställningsspelet än tidigare motstånd i höst. En sådan omställning resulterade också i 0-1. Tungt, men vi var med i matchen och efter att ha växlat till två sittande mittfältare fick vi bättre grepp om matchen. Agge hittar en fin boll till Dolmen som dras ner och den efterföljande straffen trycker Benna upp i krysset.

Dalen tröttnade alltmer men tunge, kvicke Bita Bångens på topp var en handfull för eminenta mittbacksduon Krabban-Kappe.

I slutet av halvleken gjorde Petter ett snabbt utkast till Agge som servade Gotte som hittade Ponne som vek in och servade Jonas som trycker in 2-1 efter skolboksspel.

Det är också uppenbart att Dalen tycker att det är jobbigt då de börjar gnälla en hel del på varandra. Alltid en boost när man får motståndare ur balans.

Dalen inleder andra starkare men efter 60 minuter hinner deras mittback inte med Ponne och ett andra gult kort ger oss 30 minuter med en man mer. Vikarierande vänsterbacken Alle lägger frisparken tätt utanför.

Med 20 kvar hittar Gotte till Aron ute på kanten. Aron skruvar på guldfoten och slår en pärla till Dolmen som levererar som vanligt - 3-1!

Efter det målet går vi tyvärr ner oss spelmässigt och slarvar mer än lovligt. Trötta skallar leder till många felbeslut. Dalen tillåts reducera men vi reder ut stormen, tar en ny trea och hänger på i toppen.