STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
Herrsenior
Azalea BK
5 - 1
IF Mölndal Fotboll
Azalea BK5 - 1IF Mölndal Fotboll

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 21 augusti, 12:15
Plats:Majvallen 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060111081
Samling:11:15
Referat: Azalea BK - IF Mölndal Fotboll
Bekvämt och stabilt
2022-08-23 21:37
Kappe sätter trean

Trots en god form har vi inte varit helt nöjda med hur vi startat matcherna. I den här matchen fick vi bättre fart från början och skapade 3-4 sylvassa chanser första fem minuterna. Vi tappade lite fart men när Jonka bröt igenom och tog vara på en retur på hans eget skott gick vi in 1-0. Sex minuter senare slog Agge en fin djupledsboll till Wilson som enkelt gjorde 2-0. Vi var i det läget i bra kontroll och hade ett flertal lägen att göra 3-0; istället kunde Mölndal onödigt kvittera på en frispark.

 

I andra halvlek började vi lite såsigt men jobbade successivt upp spelet. Vi tog alltmer bra tag i spelet och en fin kombination mellan Kappe och Agge gav Il Capitano möjlighet att rulla in 3-1.

 

Vi kontrollerade matchen efter 3-1, mot ett något tröttkört motstånd och när Henry bröt igenom på kanten var 4-1 ett faktum. 5-1 avslutade matchen; återigen Henry, som nu tar sig till Nantes ett halvår.

 

En stabil seger utan att vi gör den saken skull behöver jobba stenhårt för segern.

 

 

 

 

<< Tillbaka

 
 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
KLUBBSHOP
 
Aktuell lokal tid i Majorna: