STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
Herrsenior
Azalea BK
3 - 1
Mossens BK
Azalea BK3 - 1Mossens BK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 04 juni, 12:15
Plats:Majvallen 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 060111051
Samling:11:15
Tredje raka
2022-06-04 15:50

Det kommer alltid matcher under en säsong då man behöver vrida och vända på startelvan några extra gånger. Spelar man i femman kommer det alltid att vara spelare som är borta på festivaler, jobb, resor och annat och ibland har man oturen att allt sammanfaller på samma dag. Inför dagens match mot Mossens BK fick vi klara oss utan stabila a-lagskillar som Ponne, Gotte, Kanté, Alex, Strandh, Benna, Gilly och Wilson och ytterligare några som inte gjort lika många minuter i år. Långt ifrån optimalt och när det sedan började strula för Kappe på jouren blev det ytterligare justeringar. Phille klve ner som mittback jämt Krabban och Miari säsongsdebuterade på defensivt mittfält. Initialt med tanken att skifta av efter en 20 minuter när Kappe hittat fokus, men fotbollen ville annat.

 

Comebackande Dohlmander blev frispelad av Bäre, och en Dohlmander ensam mot målvakt är målgaranti, kort därefter snodde Bäre bollen av Mossens mittback och kunde göra 2-0. Tryggt och säkert och draget med att ha Miari som en djut liggande balansspelare gav bra effekt då han dödade allt spel för Mossen. Vi hade ytterligare några möjligheter att göra mål, men Mossens målvakt, mycket bra hela matchen, stod för fina parader. Mossens bästa chans kom efter imlägg och nick över. Uner halvleken rullade vi ganska friskt på den offensiva trean och det med gott resultat.

 

I halvlek pratade vi om att fortsätta med vårt 110% jobb väl medvetna om att Mossen skulle vara tvungna att flytta fram positionerna. Dessvärre fick Mossen kvittera efter lite dubbelstudsar och annan skit, men det finns en stor trygghet i vad vi gör just nu och itsället för panik jobbade vi tag i mathen igen och när en comebackande Alle hittade Dohlmander på djupet var det som vanligt målgaranti. 3.1! Bam.

 

Agge kunde tryckt in 4-1 och Jonas fräsande skott var värd att gå in. I slutet av matchen bjöd Miari på bowlingsspel och med klockrena brytningar och tufft spel flög Mossens spelare som käglor framför belåtna lagkamrater.

 

Starkt gubbar!

 

 

 

<< Tillbaka

 
 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
KLUBBSHOP
 
Aktuell lokal tid i Majorna: