STÖD KLUBBHUSBYGGET
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
AZALEA BK
Herrsenior
Azalea BK
4 - 1
Tynnered FC
Azalea BK4 - 1Tynnered FC

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 23 februari, 20:00
Plats:Önneredsplan 1 Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 061000005
Samling:19:00
Stabil seger
2022-02-24 08:44

FC Tynnered var sista hindret i Västra Cupens gruppspel, ett motstånd som förra året var seriekollega i 5B, men då hade det tungt och trillade ur. Truppen för kvällen innebar 8 förändringar jämfört med mötet med Kungsladugård men likväl stllde de orange upp med en stark elva från start. Inför matchen betonade vi återigen tålamod i anfallsspelet, snabb bollerövring och ett snabbt bolltempo. En del i detta är också att hitta kombinationsspelet mellan anfallslinje och våra offensiva mittfältare.

 

På det stora hela gick det enligt plan även om bolltempo ibland lämnade en del övrigt att önska. Passningsspelet var slarvigt på sina håll, men ett fint kombinationsspel ledde till att Jompa kunde rulla in 1-0. ABK fortsatte at ha stort spelövertag och efter en fin boll upp från Norberg i backlinjen direkt till Wilson på topp, hittade Wilson en tunnel och frispelade Lundh som satte tvåan. Ekman rullade in 3-0 och kort därefter satte Wilson 4-0 och matchen var i praktiken vunnen. Tynnered kvitterade på en bombfrispark. Resten av halvleken präglades av såsigare spel och en väntan på slutsignal.

 

På måndag spelas kvartsfinal klockan 20.00 på Önneredsplan mot ännu icke känt motstånd.

 

<< Tillbaka

 
 
VÅR MEDLEMSAPP
 
VÅRA ARRANGEMANG
 
VÅRA RIKTLINJER
 
VÅRA SPONSORER
 
våra Samarbetspartners
 
sociala medier
 
KLUBBSHOP
 
Aktuell lokal tid i Majorna: