Hoppa till sidans innehåll

Partners och medlemserbjudanden


Vi söker samarbeten med företag som vill vara med när vi fortsätter arbetet med att bygga upp den bästa barn- och ungdomsklubben i Sverige. Är du intresserad av att etablera ett samarbete med Azalea BK kontakta Leif Skoog, föreningsutvecklare

Dunross

Dunross är en av barn- och ungdomsidrottens stora sponsorer. Samarbetet med Dunross innebär att vi åtagit oss att leva upp till de riktlinjer för en bra och sund barn- och ungdomsverkamhet som Dunross har presenterat i sina riktlinjer och det gör vi mer än gärna. Riktlinjerna ligger förstås i linje med Azaleas egen verksamhetsidé och policy

 

ICA Supermarket i Majorna

ICA Supermarket Majorna logotyp

ICA Suoermarket i Majorna sponsrar Azalea sedan många år. Tillsammans med ICA har vi etablerat utbyte med fotbollen i Zambia genom ZASP. Sommaren 2012 reste det unga zambiska laget, ZASP Stars P97 till Sverige och Majorna för att vara med i Gothia Cup. Spelare och ledare bodde på GFF-gården och genomförde ett träningsläger tillsammans med Azaleas P97:or på Majvallen. 

Majornas Dentalklinik

Logityp Majornas Dentalklinik

Intersport

 

Dubbel nytta – bonus till alla!

Inte nog med att Azalea BK får bonus när du handlar i föreningens webbshop. Både du och Azalea kan få bonus när du handlar i INTERSPORTS övriga sortiment både på nätet och i butik. Du kan alltså få bonus på dina köp på intersport.se samt i butik och samtidigt stödja Azalea BK. Både du och föreningen får alltså bonus när du handlar på Intersport. Läs mer här: Så går det till!

Svenska Spel

Idrottens Bingo

 

Sponsorhuset

Handla på Sponsorhuset - både du och Azalea BK tjänar på det!

Nu kan du stötta Azalea BK när du ska boka hotell eller handla på nätet.

Handlar du via vår sida på Sponsorhuset får du tillbaka en rabatt i riktiga pengar. Du som är medlem hos Sponsorhuset och föreningen delar på pengarna!

Exempel på över 500 butiker: Hotels.com, Byggmax, SAS, InkClub, Booking, CDON, Bokus, Zalando och Lyko!

Börja med att bli gratis medlem här: http://www.sponsorhuset.se/azaleabk/bli-medlem/

Uppdaterad: 01 JUN 2018 15:50 Skribent: Leif Skoog

Postadress:
Azalea BK - Fotboll
Ekedalsgatan 18-20
41466 Göteborg

Kontakt:
Tel: +4631143433
Fax: +4631143433
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Sponsorer:

140610-Stiftelsen-Dunross

 

 

icamajorna


Samarbetspartners:

Logityp Majornas Dentalklinik

 

 

 

Idrottens Bingo