Hoppa till sidans innehåll

Orange utbildningsvecka


Azalea BK har vigt vecka 47 till en Orange vecka. Ledare, föräldrar och organisationsledare träffas för att lära sig nytt och diskutera hur vi ska bedriva verksamheten. Våra riktlinjer görs levande. Under veckan försöker vi också tillhandahålla verktyg för utveckling av verksamheten. 

Det är också under utbildningsveckan som vi smider nya planer och lägger upp strategier och ritar upp nya visioner för framtidens förening under de så kalade processkvällarna.

De kurser i Fotbollförbundets tränarutbildning som vi ger i egen regi ligger också i anslutning till utbildningsveckan. Ungdomar som under året blir 15 år och aspirerar på att bli ledare i Fotbollskolan får sin utbildning här.

För att vi ska kunna fokusera på vår egen utveckling och slippa ställa behovet att leda sin egen utveckling mot vardagens träningar ställer vi in all verksamhet undr vecka 47. Inga träningar, matcher eller cuper förekommer under vecka 47. Vi ger våra spelare ledigt och kryper in i GFF-gårdens värmer oss vid kunskapens varma ljus. 

I menyn till vänster finns länk till aktuellt utbildningsprogram.

Uppdaterad: 05 APR 2018 23:25 Skribent: Leif Skoog
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Azalea BK - Fotboll
Ekedalsgatan 18-20
41466 Göteborg

Kontakt:
Tel: +4631143433
Fax: +4631143433
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Sponsorer:

140610-Stiftelsen-Dunross

 

 

icamajorna


Samarbetspartners:

 

Azaleas webshop

 

 

Logityp Majornas Dentalklinik

 

Idrottens Bingo