Hoppa till sidans innehåll

Enkät om Azalea

06 NOV 2019 19:01
Till helgen skickar vi ut en enkäter från Diplomerad förening för att ta reda på vad våra barn, ungdomar, vårdnadshavare och ledare tycker om verksamheten i föreningen.
  • Uppdaterad: 06 NOV 2019 19:01

Till helgen skickar vi ut enkäter för att ta reda på vad våra barn, ungdomar, vårdnadshavare och ledare tycker om verksamheten i Azalea.

Din insats är viktigt! Svaren på enkäten kommer att hjälpa oss i arbetet med att skapa en föreningsmiljö där barn och ungdomar har roligt, är trygga, mår bra och får lära sig fotboll i en omgivning där alla utvecklas efter eget intresse och tillsammans med sina kompisar vill hålla på med fotboll länge på olika nivå. Vi är bra på mycket men behöver din hjälp för att komma vidare. 

Svara gärna så snart du får mailet men senast onsdagen den 20 november. Samma dag som  inspirationsföreläsningen med John Dohlsten och Fredrik Sundqvist på Dahlheimers hus under utbildningsveckan.

Tack för att du engagerar dig. Tillsammans gör vi Azalea ännu bättre!

Självskattningen är en del av Diplomerad förening, svensk fotbolls föreningsutveckling vars syfte är att det ska bli enklare och tydligare för föreningar att arbeta med sin utvecklingsprocess.

Läs mer om Diplomerad förening: www.svenskfotboll.se/diplomeradforening

För mer information kontakta:
Leif Skoog
This is a mailto link

Skribent: Leif Skoog
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Azalea BK - Fotboll
Ekedalsgatan 18-20
41466 Göteborg

Kontakt:
Tel: +4631143433
Fax: +4631143433
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Sponsorer:

140610-Stiftelsen-Dunross

 

 

icamajorna


Samarbetspartners:

Logityp Majornas Dentalklinik

 

 

 

Idrottens Bingo