Blandad kompott för junior och senior.

05 SEP 2021 17:00
Helgens seniormatcher på Majvallen i korthet
  • Uppdaterad: 04 SEP 2021 20:47

Det var blandad kompott det senaste för våra seniorlag. Men Azaleas unga seniorer och GFF:s damseniorlag stod för riktigt bra prestationer.

Azalea mötte ännu ett hisingslag, Eriksbergs IF och kunde räkna hem segern efter 90 spelade mnuter. Riktigt starkt gjort. Matchen slutade 2-1.

GFF:s damseniorer hade en bra dag och vann efter en intensiv kamp med 3-2 mot Tollereds IF i Div. 2 Västra Götaland dam.

På herrsidan har GFF haft det lite trögare. Herrsenior kämpade till sig en poäng mot ett Guldhedens IK i Div. 4B under fredagskvällen. GK var vassa i omställningarna och kontrade bra och efter att GIK tagit ledningen lyckades GFF småningom kvittera.

Följ och stötta våra lag på Majvallen och i SvFF:s app Min Fotboll.

Azalea har verksamhet för barn och ungdomar. juniorerna spelar i Azalea GFF och seniorerna heter GFF. Vi har sedan ett par år ett lag för unga vuxna upp till 25 år. Där kan också organisations- och aktivitetsledare spela om inte nivån i motionsfotbollen räcker till.

Skribent: Leif Skoog

Klubbmärke 2020