Medlemsavgift

Medlemsavgift 2020

1600:- Unga vuxna (födda 2000 och 1995)
1450:- Ungdomsfotboll (spelare födda 2004-2007)
1350:- Barnfotboll 10-12 år(födda 2008-2010)
1150:- Barnfotboll 7-9 år (födda 2011-2013)
200:- Stödmedlem (stödmedlem är medlem som inte är aktiv i föreningens idrottsverksamhet)

Familj med två eller fler aktiva barn och/eller ungdomar i föreningen betalar 1900 kronor.

Seniorer omfattas inte av familjeavgift.

Betalning

Föreningens medlemmar får en avisering om medlemsavgift till den kontaktmailadress som är angiven i medlemsregistret. Följ betalningsinstruktionerna på avin.
Har du inte fått något mail sök efter mail skickat från Speedledger. Kolla också i din skräppost.

Uppstår det problem kontakta Azaleas kassör på: This is a mailto link

Börja spela i Azalea BK

Börja med att ansöka om medlemskap på hemsidan. Alla medlemmar är skyldiga att erlägga medlemsavgift. Bocka för Fotboll om du vill är aktiv som spelare eller ledare i ett lag eller om du har en funtionärsroll i föreningen. Om du vill vara passiv medlem markerar du Jag ansöker endast om medlemskap.

Ledare, kontaktföräldrar och lagadministratörer är befriade från medlemsavgift i kraft av sin roll i föreningen.

För att medlemskapet ska träda i kraft betalar medlemmarna en medlemsavgift. Medlemsavgiften betalas per kalenderår.

Betalningen ska vara föreningen tillhanda senast 28 februari.

Har du ansökt om medlemskap efter 1 september betalar du halva avgiften.

Medlemsavgift

Azalea BK är en ideell förening som drivs av sina medlemmar. Verksamheten finansieras till övervägande del av medlemsavgifter och aktivitetsstöd. I medlemsavgiften är också en träningsavgift inbakad. Kostnaden per aktivitet är låg och intäkterna täcker inte mer än kostnaden för avgifter, material , ledarutbildning, spelarutbildning, plantider, andra lokaler och en anställd föreningsutvecklare. Det är föreningens medlemmar som driver arbetet gemensamt. Några är ledare och andra är funktionärer eller organisationsledare. Föreningen finns till för att vi tillsammans ska kunna ge barnen i området runt Slottskogen en bra miljö att utvecklas i. Ju fler som engagerar sig desto bättre verksamhet. Den som deltar i föreningsarbetet förbinder sig att följa föreningens riktlinjer. Det är medlemmarna som genom sin röst på årsmötet bestämmer inriktningen på verksamheten i god demokratisk anda. Årsmötet äger rum före mars utgång varje år.

Utträde

För att skydda medlemmarnas rättigheter har föreningen enligt stadgarna inte rätt att utesluta medlem om medlemmen inte skadar föreningens verksamhet. Endast om medlemsavgift inte erläggs under två på varandra följande år kan styrelsen fatta beslut om uteslutning. Det innebär att den som inte längre vill vara medlem i föreningen måste ansöka om utträde hos styrelsen. Det kan göras genom ett mail till kansliet.

Försäkrade spelare genom Folksam

Våra medlemmar är försäkrad i samband med träning och match. Försäkringen är tecknad av Svenska Fotbollsförbundet i Folksam och ger ett grundläggande skydd. Vill du ha ett mer omfattande skydd kan du teckna en tilläggsförsäkring. Klicka på länken för att läsa om villkoren

Reducerad avgift

Fler aktiviteter erbjuds de äldre barnen och ungdomarna i föreningen. Barn som spelar fotboll till och med 12 år betalar därför en reducerad avgift enligt information nedan. Från och med året man fyller 13 betalar man full avgift.

Har familjen syskon anmäler man att man vill betala familjeavgift. Skicka mail i god tid till This is a mailto link. Ange barnens namn och åldersgrupp så skickas det ut en avi om familjavgift.

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 17:13 Skribent: Azalea BK