Hoppa till sidans innehåll

Bli medlem i Azalea BK


Medlemsavgift 2021

 

Barn och ungdom
Medlemsavgift
Ungdom 13-16 år (2005-2008) 1.450 kronor
Barn 10-12 år (2009-2011) 1.350 kronor
Barn 7-9 år (2012-2014) 1.150 kronor
Familjeavgift 1.900 kronor
Övriga medlemskap  
Unga vuxna 20-25 år   1.600 kronor

Stödmedlem

200 kronor
Motionsfotboll 200 kronor

 

Ansökan om medlemskap

Registrera dig genom att fylla i formuläret Ansökan om medlemskap. Bocka för Fotboll vid alternativet Aktiv i idrott (gäller även dig med ledarroll i föreningen). Nya medlemmar betalar enligt instruktion nedan.

Vi följer Göteborgs Fotbollförbund och Föreningslyftets övergångspolicy som gäller för spelare 10 år och äldre. Har du spelat fotboll tidigare måste du kontakta din gamla förening innan du ansöker om medlemskap. Azaleas kontaktperson för övergångar hittar du här.

Stödmedlem

Vill du stödja Azalea utan att spela fotboll eller vara aktiv som ledare ansöker du om medlemskap utan att bocka för Fotboll vid Aktiv i idrott i formuläret, Ansökan om medlemskap.

Medlemsavgift

Inför varje år mailas avi om medlemsavgift till alla medlemmar.  Avigften skall vara inbetald senast den 31/3. Betald avgift krävs för att få vara med på träning och match. Börjar man efter september betalas halva avgiften. Medlemsavgift för nästkommande år fastställs av föreningens årstämma som äger rum före mars månads utgång varje år.

Nya medlemmar

Den som blir medlem efter 31/3 betalar in medlemsavgiften direkt till Bankgiro: 5249-9886. Ange namn, lagenhet och födelsedatum.

Om det är några frågetecken runt avgift eller inbetalning vänligen kontakta kansliet, This is a mailto link

Glöm inte att maila om This is a mailto link om syskon börjar eller slutar så att du får rätt avi.

Medlemsavgiften täcker kostnaden för träningstider, träningsmaterial, domaravgifter, lagförsäkringar, ledarutbildning för ledare som är på plats vid träning och match, spelarutbildning, anmälningsavgift till serier, cuper och sammandrag, kostnad för matchkläder, hyra av klubbstuga samt stöd till ledare och kansli och mycket annat

ATT VARA MEDLEM I AZALEA BK

Det är medlems och målsmans skyldighet att följa föreningens stadgar och de beslut styrelsen fattar. Medlem och målsman ska också känna till och följa föreningens riktlinjer och policydokument.

Föreningens erbjuder genom riktlinjerna en god idrottsfostran i trygg miljö. Vi sätter individen i centrum och fokuserar på att skapa bra motivations- och utvecklingsmiljöer i våra lag. Det är roligt att vara i en juste miljö och man känna att man utvecklas. Vi betonar därför glädje, ansträngning och lärande - en god portion tålamod och god organisation krävs också. Framgång för oss är när många barn fortsätter länge och följer med upp i junior- och seniorålder. De som håller på länge blir också bra i fotboll. Några blir så bra att de gör en satsning att bli så bra som möjligt efter åren i Azalea.För att nå dit engagemang och att vi drar åt samma håll. Föreningen drivs av föräldrar och vårdnadshavare i förening. Kontakta styrelsen eller lagets ledare om du vill hjälpa till. Alla kan inte göra allt men alla kan göra något.

  • Rösträtt vid årsmötet (från och med 16 år).
  • Fri entré till Azaleas,  Azalea/GFF:s, GFF:s ungdoms- och seniormatcher. 
  • Tillgång att hyra klubbstugan på Majvallen.
  • Förmånliga priser på Intersport.
  • Försäkring tecknad av Svenska Fotbollsförbundet i Folksam och ger ett grundläggande skydd på väg till och från träning och match. (Vill du ha ett mer omfattande skydd tecknar du en tilläggsförsäkring.)

Här kan du läsa mer om våra andra samarbetspartners.

Om du av någon anledning inte vill vara med i föreningen måste du begära utträde hos styrelsen. Enklast är att maila kansliet. Det räcker inte att meddela ledarna att man slutar i laget. Medlem är man ändå. Den som inte betalar medlemsavgift under två på varandra följande år riskerar att bli utesluten allt enligt stadgarna.

Uppdaterad: 23 APR 2020 12:33 Skribent: Azalea BK
Epost: This is a mailto link

Klubbmärke 2020

Gå till Tränarmanualen

Länk till föräldramanualen

Länk till utbildning

 

 

 

 

Folksam - Spelklar

 

Ring 020-44 11 11

Postadress:
Azalea BK - Fotboll
Ekedalsgatan 18-20
41466 Göteborg

Kontakt:
Tel: +4631143433
Fax: +4631143433
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Sponsorer:

140610-Stiftelsen-Dunross

 

 

icamajorna


Samarbetspartners:

 

Azaleas webshop