Vision Majvallen 2016

Vi har över 600 aktiva barn och ungdomar i föreningen. Lägger man till junior- och seniorverksamheten i GFF är vi mer än 750 aktiva. Lägg till cirka 150 ledare och ett nästintill oändligt antal föräldrar.

Vi har en bra strukturerad verksamhet och är kända för det värdegrundsarbete som ligger bakom Våra riktlinjer.

Vid sidan av arbetet inom ramen för Föreningslyftet har vi under året tagit fram en Vision för Majvallen och hur vi vill utveckla vår verksamhet.

Med en befolkning på mer än 60.000 saknas det mycket för att stadsdelen ska kunna möta de behov som finns när det gäller träningsytor. Våra klubbar, Azalea BK och Göteborgs FF saknar också ett klubbhus som kan fylla den sociala funktion som skulle lyfta verksamheten ytterligare. I Majvallen 2016 ger vi vår syn på hur vi tycker att Majvallen skulle kunna utvecklas i bägge dessa avseenden.

Vi vet att det finns ett stort engagemang och mycket kompetens i klubben. Därför är vi övertygade att vi tillsammans kan se till att det händer.

Azaleas framtidsutskott har träffat Idrott- och föreningsförvaltningen, IOFF för att diskutera våra planer. Det har lett till att kommunen gett ett bidrag för att vi ska kunna göra en ytutredningsplan för ett nytt klubbhus tillsammans med arkitekt Johanna Talje under november 2014.

Vill du vara med i detta utvecklingsarbete? Tveka inte att kontakta oss på This is a mailto link

Uppdaterad: 19 OKT 2016 16:39 Skribent: Leif Skoog

Klubbmärke 2020