Hoppa till sidans innehåll

Integritetspolicy


Hantering av personuppgifter i Azalea BK

Inom idrottsrörelsen behandlar vi en stor mängd personuppgifter. De används bland annat till att hålla ordning i medlemsregister, fördela ekonomiska stöd eller arrangera tävlingar.

 Det finns särskilda regler för hur personuppgifter ska hanteras på ett tryggt och säkert sätt. Den 25 maj 2018 ersätts personuppgiftslagen av den nya dataskyddsförordningen (GDPR), vilket gör att kraven förändras något. Med anledning av dessa förändringar har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har. Integritetspolicyn hittar du här: Azalea BK Integritetspolicy

 

Medlems kontroll över egna uppgifter

Du kan enkelt logga in i Idrottonline och ändra dina egna uppgifter på "Min sida" genom att använda de inloggningsuppgifter som du har fått i samband med registrering av medlemskap. Du kan också begära utdrag från registret genom att fylla i Formulär för begäran av registerutdrag och maila till This is a mailto link eller skicka till Azalea BK Ekedalsgatan 18-20 414 66 Göteborg. 

Du kan också logga in på idrottonline och begära att bli borttagen från Azaleas register.

Som medlem har du också möjlighet att begära invända mot behandling av personuppgifter som grundas på allmänt intresse, myndighesutövning eller intresseavvägning. Det innebär bland annat att du kan begära att föreningen raderar bilder som föreningen använder för att visa upp sin verksamhet. Det gör du enklast genom att skicka mail till This is a mailto link

Du kan läsa mer om dina rättigheter i Instruktion för att tillvarata enskildas rättigheter

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 17:59 Skribent: Leif Skoog
Epost: This is a mailto link

 Azalea BK

Spelklar
Folksam - Spelklar

 


Sponsorer:

140610-Stiftelsen-Dunross

 

 

icamajorna


Samarbetspartners:

 

 

 

Idrottens Bingo


Postadress:
Azalea BK - Fotboll
Ekedalsgatan 18-20
41466 Göteborg

Kontakt:
Tel: +4631-14 34 33
Fax: +4631-14 34 33
E-post: This is a mailto link

Se all info