Spela med oss

Laget

I truppen ingår cirka 25 spelare som tränar två gånger i veckan. Under säsongen spelar vi en eller två matcher i veckan. Tränarna tar ut spelare till match och uttagningen görs utifrån träningsnärvaro. För att laganda och spel ska utvecklas är det viktigt att komma på träningarna.

Tränarna ansvarar för träningar och matcher, men för att allt runt om kring ska fungera, behöver alla föräldrar vara med och hjälpa till på ett hörn.

Ny i laget

För att ditt barn ska vara med i laget ska du som förälder göra följande:

• Kontakta Lovisa Nygren, enklast på SMS, för att stämma av om det finns plats i laget.
  • Registrera ansökan om medlemskap på här på Azalea BK:s hemsida.
  • Betala in medlemsavgift.
  • Fyll i blankett för intyg om ungdomsregistrering och lämna eller maila till klubben This is a mailto link
  • Ansök om medlemskap i Facebook-gruppen Azalea BK P06.
  • Ta del av Azaleas riktlinjer för spelare och föräldramanualen, som finns på hemsidan.

Som spelare förväntas du

• Ha god träningsnärvaro och komma i tid till träningar
  • Vara en bra lagkompis och bidra till bra laganda.
  • Ha ett vårdat språk på träning och match. Svordomar ger gult kort på match, så vi kör svordomsfritt på träning också.

Som förälder förväntas du

• Förbereda och sälja fika i klubbens kiosk någon gång per termin.
  • Hjälpa till med löpande uppgifter och/eller när det behövs vid aktiviteter som ordnas av laget eller föreningen.
  • Stötta till god träningsnärvaro

Informationsflöde

All information om träningstider, cuper med mera förmedlas genom lagets Facebook-grupp.

Medlemsavgift

Nya spelare kan provträna ett par gånger utan att vara medlem, men sedan är betald medlemsavgift är en förutsättning för att träna och spela match.

9 mot 9

Vi spelar 9 mot 9 och det är bra om du som förälder sätter dig in i vilka regler som gäller för det. Se info på hemsidan.

Matchkläder

Matcher spelar vi i svarta shorts, orange strumpor och matchtröja. Matchtröja får du av tränarna. Strumpor, shorts och andra klubbartiklar köper du i klubbens web-shop. Benskydd är obligatoriskt på träning och match.

Uppdaterad: 16 AUG 2019 14:57 Skribent: Erik Asketun
414 66 Göteborg