Herrsenior

Välkommen till Azalea BK Herrsenior

Säsongen 2017 blir Azalea BK:s första säsong i en seniorserie. Grundtanken med seniorlaget är att öppna möjligheten för fler unga vuxna att fortsätta spela fotboll även om man kanske inte har tid, lust eller får möjlighet att spela i Azalea BK:s samarbetsklubb GFF.

Grundtanken är att laget först och främst skall bestå av spelare som har tidigare förflutet i Azalea BK, men i mån av plats finns även möjlighet för unga killar som tidigare spelat i andra föreningar.

Vi kommer 2017 att spela i Division 7B och stommen i laget kommer att bestå av spelare födda 1997, som alltså är förstaårseniorer. Är du intresserad av att spela i laget är du varmt välkommen att höra av dig till tränare Jan Juhlin, 0707-555768 eller swedishspur(a)gmail.com.

En tuff, tät och grymt intensiv 6-poängsmatch mot Tynnered avgjordes av Jannes högersvamp i slutet. 3-2 seger och seriesegern i egna händer.

Efter förlusten senast mot Chalmers ställs vi nu i ett nytt toppmöte. Denna gång mot Tynnered FC som var en dark horse inför säsongen, men som med rutinerat manskap och individuellt skickliga spelare gått mycket starkt

Efter lång vila är nu Azaleas lag för unga vuxna åter på banan. Formen är lite grumlig men inför matchen har träningarna fyllt med sisådär 20 spelsugna killar.

Efter en lång tid utan a-lagsmatcher kommer vi den 7/9 att spela toppmöte mot Chalmers Stundetkårs IS, därefter betar vi av ytterligare tre a-lagsmatcher och en b-lagsmatch på 10 dagar.
Azalea BK - Division 7B Herrar
414 66 Göteborg