Herrsenior

Lagbild herrsniorVälkommen till Azalea BK Herrsenior

Efter en lyckad säsong 2017 kliver vi nu upp i division 6 som nykomlingar. Grundtanken med seniorlaget är att öppna möjligheten för fler unga vuxna att fortsätta spela fotboll även om man kanske inte har tid, lust eller får möjlighet att spela i Azalea BK:s samarbetsklubb GFF.

Grundtanken är att laget först och främst skall bestå av spelare som har tidigare förflutet i Azalea BK, men i mån av plats finns även möjlighet för unga killar som tidigare spelat i andra föreningar. Målsättningen är att vi även 2018 skall spela en energirik, offensiv fotboll.

Vi kommer 2018 att spela i Division 6C och stommen i laget består av spelare födda 1997. Är du intresserad av att spela i laget är du varmt välkommen att höra av dig till tränare Jan Juhlin, 0707-555768 eller swedishspur(a)gmail.com.

Det här varit rörigt, stundtals tungt, stundtals roligt, väldigt utvecklande och med en spirande hunger i unga fotbollssjälar.

Säsongen går mot sitt slut och vi rundar av med en baluns den 3/11, därefter kör vi eftersäsong under november.

Efter gårdagens 4-2 seger mot Arbetarnas IF Göteborg är det dags att summera vårsäsongen 2018.

Säsongen har börjat poängmässigt knackigt, målmässigt uselt men spelmässigt OK. Som en del i att fortsätta utveckla laget har vi nu äntligen löst frågan om assisterande tränare på ett gott sätt.
Azalea BK - Division 6C Herrar
414 66 Göteborg