Herrsenior

Lagbild herrsniorVälkommen till Azalea BK Herrsenior

Efter en lyckad säsong 2017 kliver vi nu upp i division 6 som nykomlingar. Grundtanken med seniorlaget är att öppna möjligheten för fler unga vuxna att fortsätta spela fotboll även om man kanske inte har tid, lust eller får möjlighet att spela i Azalea BK:s samarbetsklubb GFF.

Grundtanken är att laget först och främst skall bestå av spelare som har tidigare förflutet i Azalea BK, men i mån av plats finns även möjlighet för unga killar som tidigare spelat i andra föreningar. Målsättningen är att vi även 2018 skall spela en energirik, offensiv fotboll.

Vi kommer 2018 att spela i Division 6C och stommen i laget består av spelare födda 1997. Är du intresserad av att spela i laget är du varmt välkommen att höra av dig till tränare Jan Juhlin, 0707-555768 eller swedishspur(a)gmail.com.

Efter gårdagens 4-2 seger mot Arbetarnas IF Göteborg är det dags att summera vårsäsongen 2018.

Säsongen har börjat poängmässigt knackigt, målmässigt uselt men spelmässigt OK. Som en del i att fortsätta utveckla laget har vi nu äntligen löst frågan om assisterande tränare på ett gott sätt.

Bara en träning kvar till seriepremiären och hemkomna från ett socialt bra träningsläger som tyvärr försämrades av usel gräsplan.

Nu på lördag åker vi till Överåsvallen för att ta oss an FC Heden, som inför säsongen tog klivet upp i division 5. Vi surrar här lite kring läget i laget inför matchen och de kommande månaderna.
Azalea BK - Division 6C Herrar
414 66 Göteborg