Herrsenior

Lagbild herrsniorVälkommen till Azalea BK Herrsenior

År 2019 är lagets tredje år och inför året har vi inom truppen beslutat att stabilisera truppen och endast ta in spelare som vill träna mycket och som har rätt karaktär.

Grundtanken är att laget först och främst skall bestå av spelare som har tidigare förflutet i Azalea BK, men i mån av plats finns även möjlighet för unga killar som tidigare spelat i andra föreningar. Målsättningen är att vi även 2019 skall spela en energirik, offensiv fotboll.

Vi kommer 2019 att spela i Division 6C och stommen i laget består av spelare födda 1997. Är du intresserad av att spela i laget är du varmt välkommen att höra av dig till tränare Jan Juhlin, 0707-555768 eller swedishspur(a)gmail.com.

Vi tog oss ett snack med vingbacken och mittbacken Dennis Nilsson, inför morgondagens kamp med Solängens BK. Troligen var det också en rejäl Jinx eftersom Denko insjuknat i förkylning och kastat in handduken. Vi tar på oss den.

Vi tog oss ett snack med Per Edberg som återfinns vi Solängens BK:s tränarstab

För dryga två veckor sedan fick coach Juhlin mottaga det glada beskedet att Frej Ramberg valt att vända tillbaka till Azalea efter några år i Gårda BK. Vi tog oss ett snack med vårt nyförvärv.

Vi tog oss ett snack med Landalas coach Viktor Ohlsson inför kvällens premiär på Majvallen
Azalea BK - Division 6C Herrar
414 66 Göteborg