Herrsenior

Välkommen till Azalea BK Herrsenior

Säsongen 2017 blir Azalea BK:s första säsong i en seniorserie. Grundtanken med seniorlaget är att öppna möjligheten för fler unga vuxna att fortsätta spela fotboll även om man kanske inte har tid, lust eller får möjlighet att spela i Azalea BK:s samarbetsklubb GFF.

Grundtanken är att laget först och främst skall bestå av spelare som har tidigare förflutet i Azalea BK, men i mån av plats finns även möjlighet för unga killar som tidigare spelat i andra föreningar.

Vi kommer 2017 att spela i Division 7B och stommen i laget kommer att bestå av spelare födda 1997, som alltså är förstaårseniorer. Är du intresserad av att spela i laget är du varmt välkommen att höra av dig till tränare Jan Juhlin, 0707-555768 eller swedishspur(a)gmail.com.

Efter vår senaste 4-1 triumf i derbyt mot Öset och Tynnereds bekväma 3-0 vinst mot Chalmers står nu vårt unga herrlag på gränsen till serieseger under lagets första år.

Efter att Öset igår förlorade mot SG97 står det klart att våra orange hjältar inte kan hamna sämre än fyra, vilket i år är det som räcker för uppflyttning.

Efter förra veckans 3-0 vinst mot Hjuvik ställs vi nu mot ett Skottfint som plockat bra med poäng under hösten och fått lite luft under vingarna igen.

Det var liksom inget snack mot Käringön. Efter en riktigt vass första halvlek slog vi av på takten i andra och segern skrevs till 6-2. Tredje raka och serieledning.
Azalea BK - Division 7B Herrar
414 66 Göteborg