Herrsenior

Välkommen till Azalea BK Herrsenior

Efter en lyckad säsong 2017 kliver vi nu upp i division 6 som nykomlingar. Grundtanken med seniorlaget är att öppna möjligheten för fler unga vuxna att fortsätta spela fotboll även om man kanske inte har tid, lust eller får möjlighet att spela i Azalea BK:s samarbetsklubb GFF.

Grundtanken är att laget först och främst skall bestå av spelare som har tidigare förflutet i Azalea BK, men i mån av plats finns även möjlighet för unga killar som tidigare spelat i andra föreningar. Målsättningen är att vi även 2018 skall spela en energirik, offensiv fotboll.

Vi kommer 2018 att spela i Division 6C och stommen i laget består av spelare födda 1997. Är du intresserad av att spela i laget är du varmt välkommen att höra av dig till tränare Jan Juhlin, 0707-555768 eller swedishspur(a)gmail.com.

Bara en träning kvar till seriepremiären och hemkomna från ett socialt bra träningsläger som tyvärr försämrades av usel gräsplan.

Nu på lördag åker vi till Överåsvallen för att ta oss an FC Heden, som inför säsongen tog klivet upp i division 5. Vi surrar här lite kring läget i laget inför matchen och de kommande månaderna.

Det har bara gått någon vecka av 2018 års fotbollssäsong men vi tog kapten Bellak på pulsen redan nu för att se var backresen tror att säsongen 2018 tar vägen.

Efter några år i ÖIS och Kiken har nu Gurra hittat hem till älsklingsgrannen Jonas och till sitt lag i hjärtat
Azalea BK - Division 6C Herrar
414 66 Göteborg