Night Cup

Night Cup - Fotboll, grillning och disco

DEN 8 NOVEMBER 17.00 –22.00 PÅ MAJVALLEN!

Hallå tjejer och killar mellan 11 och 15 år!

Night Cup är en interncup och fotbollsfest för dig som är med i Azalea BK.

Vi spelar matcher under kvällen medan grill- och underhållningsteamet förbereder en fredagsmysmiddag och disco-häng. Syftet är att ha roligt tillsammans och lära känna och lära av varandra. Vi bjuder också in några spelare från våra junior- och seniorlag som är med och spelar.

Du anmäler dig här: Night Cup anmälan

Alla

Gläds åt segrarna och lär av förlusterna - om att bli bra i fotboll

I Azalea och GFF är det många som spelar fotboll och fortsätter att spela fotboll långt upp i åldrarna. Det vi lyckats med genom att åren är att behålla fotbollsglädjen hos väldigt många. Vi vet att barn och ungdomar utvecklas bra i en miljö där alla är olika, där man spelar med spelare som har hunnit olika långt och med äldre och yngre kompisar i klubben. Du lär dig av de som har hunnit längre och måste spela på toppen av din förmåga och du lär dig att göra din kompis bättre med de som inte hunnit lika långt. Viktigast är att vara ödmjuk, kämpa och göra sitt bästa. Med den inställningen kommer du bli en bra fotbollsspelare och kan välja hur du vill fortsätta med fotbollen i slutet av tonåren. Det gäller både dig som drömmer om att spela i Barcelona och dig som vill fortsätta sparka boll med kompisarna för att det är kul. Azalea/GFF kan erbjuda många att spela länge på flera olika nivåer från motionsfotboll till hög junior- och seniornivå. Den som vill försöka nå så långt som möjligt söker sig till en elitförening efter att ha ”slagit i taket” i Azalea/GFF. Det viktigaste är glädjen till fotbollen. Den är lika för alla. Spela mycket och ha kul. Fotboll är världens roligaste idrott!

Olika
  Alla är olika - Olika är bra