Program 2015

Orange utbildningsvecka

Snart är den här! Azalea BK:s Orange Utbildningsvecka drar igång vecka 47 som en veckolång happening.

Alla Azaleas ledare, äldre spelare, styrelsemedlemmar, föreningsaktiva och intresserade kontaktföräldrar hälsas välkomna till en intensiv vecka med utbildningar, diskussioner och föreläsningar.

Vi har ett spännande program. Kanske det bästa någonsin. Viktigast av allt är förstås att vi får stor uppslutning under hela veckan. Det är nu vi skall träffas och smida planer inför framtiden!

Ställ in all fotbollsträning hela veckan. Se till att er lagenhet är välrepresenterad under veckans samtliga kvällsaktiviteter och att alla ni som inte gått Avspark passar på nu. Skaffa barnvakt, ladda batterierna för årets energi kick.

Söndag och tisdag är viktiga klubbstrategiska kvällar. Då behöver vi er som är lagledare och kontaktföräldrar för att smida planer inför framtiden. Föreläsningarna på måndag, onsdag och torsdag passar även intresserade föräldrar samt ungdomar i de lite äldre lagen. Samtliga aktiviteter sker i klubbhuset/Majvallen. Fika ingår.

Anmälan skickas snarast men senast 10/11 till This is a mailto link

Orange Söndag 15/11

08.45-17.00

C Diplom. Kursledare: Leif Skoog och Thomas Gehöör, KBK

Andra heldagen för nya ledare i de yngre åldersgrupperna (och vår gamla ännu outbildade

ledare). OBS! Denna del av utbildningsveckan startade redan 25 oktober och vi kommer att vara på Apelsinplan.

18.00-21.00

Informationsmöte med Kontaktföräldrar. Ansvarig: John Dohlsten

Styrelsen informerar om Azaleas sitt arbete. Vi går också igenom de reviderade riktlinjerna inför planeringskonferensen i januari.

Orange Måndag 16/11

18.00-21.00

Vilka är de vanligaste idrottskadorna inom fotboll. Hur undviker vi dem?

Kursledare: -

Viktig kunskap att ta med sig ut på planen. Laget ska vara väl representerat här. Tips: bjud in föräldrar till kursen och utse dem till

sjukvårdare!

Kom minst två ledare per lagenhet, men gärna så många som möjligt.

Orange Tisdag 17/11

18.00-21.00 Processkväll. Workshopsledare: Fredrik Sundqvist, Robert Odenjung, Leif Skoog och Jasper Wallmark

Årets viktigaste kväll! Arbete inför planeringskonferensen i januari och genomgång av de reviderade riktlinjerna. Grupparbete i spelformerna:

Spelarutbildning: Målbildsarbete – Hur ser lagets metoder och spelarnas färdigheter ut i relation till målbilden för spelformens nivå? Vad är nästa steg? Hur når vi dit?

Kom minst två ledare per lagenhet, men gärna så många som möjligt.

Orange Onsdag 18/11

18.00-21.00 Bolltrixet, Illusionen och fotbollsworkout. Kursledare: Johan Nexborn, Fotboll 2000.

Bolltrixet är en app som med utmaningar och guldjakt lockar barnen till egenträning. Illusionen är ett videobibliotek med ett oändligt antal smarta dribblingar och luriga finter. Fotbollsworkout är en metod för att utveckla koordination och bollkontroll. Ett häfte med tillhörande videomaterial finns tillgängligt. Allt på en kväll – blandat praktik och teori.

Viktigt att er lagenhet är väl representerad här.

Orange Torsdag 19/11

18.00-21.00 Azaleas ordförande John Dohlsten föreläser om Hållbar Idrott och berättar om styrelsens arbete.

Orange Fredag 20/11

Från 17.00-19.00 Orange Afterwork Ingen Orange utbildningsvecka utan Orange Afterwork! Kom med partner, ta med kontaktföräldrar, smält veckans intryck och tjôta om säsongen som gick. Titta in snabbt eller stanna länge. Välkomna!

Orange Lördag 21/11

10.00-14.00 Workshop 3-manna. Kursledare: Leif Skoog

Sist men inte minst kör vi workshop för de allra nyaste ledarna. Fotbollsglädje!

Väl mötta!

Och ni, glöm inte att SISU-blanketter ska lämnas in under veckan. All träningsplanering, alla spelarmöten och alla föräldramöten ska rapporteras.

Fredrik Sundqvist Leif Skoog

Orange Utbildningsansvarig Orange Föreningsutvecklare