Program 2019

Orange Måndag 18/11

GFF Gården 18.00-21.00 Informationsmöte med Kontaktföräldrar. Ansvarig: Styrelsen

Styrelsen samlar alla kontaktföräldrar till samtal och workshop.

Vilken roll kan föräldramötet ha för att vi, föräldrar och förening, tillsammans ska kunna skapa en bra idrottsmiljö för våra barn.

Vi har två föräldraträffar i laget per år. Vad ska vi prata om då?

Det är med andra ord viktigt att ni skickar två kontaktföräldrar tills denna träff!

Orange Tisdag 19/11

GFF Gården 18.00-21.00 Säsongsutvärdering. Ansvarig: Leif Skoog.

Vi blickar tillbaka och tittar på säsongen som varit och passar samtidigt på att blicka framåt för att förbereda nästa säsong.

Utvärdering av det egna lagets säsong och av föreningens verksamhetsår. Hur har processen sett ut under året? Förra året ställdes frågan hur vi gör för att skapa en god motivationsmiljö för ledare? Hur långt har vi hunnit? Vad är nästa steg?

Kom minst två ledare per lagenhet, men gärna så många som möjligt.

Förbered mötet genom att fylla i detta formulär: Säsongsutvärdering

OBS! Nytt datum:  Orange Onsdag 18/1 2020

Dahlheimers Hus 14.00-17.00. Inspirationskväll:  Programansvariga: Louise Bjur och Erik Bergstrand. Föreläsningar av John Dohlsten och Fredrik Sundqvist.

ALLA MEDLEMMAR VÄLKOMNA! BARN OCH FÖRÄLDRAR

Orange Torsdag 21/11

18.00-21.00 Processkväll: The Eternal Circle of Fun. Workshopledare: Spelformsansvarig

Årets viktigaste kväll!

Vi fortsätter arbetet med att skapa goda motivationsmiljöer för spelare och ledare.

Vad är det som gör att du tycker att det är roligt att vara ledare?  Vilka positiva förstärkare finns för dig som tränare och ledare? Hur gör vi för att skapa en god motivationsmiljö för ledare?

Välkommen till The Eternal Circle of Fun med Fotbollsutskottet.

Kom minst två ledare per lagenhet, men gärna så många som möjligt.

Orange Söndag 24/11

08.45-17.00 Tränarutbildning C. Kursledare: Leif Skoog

Sist men inte minst kör vi andra dagen av tränarutbildning C. För att vara med måste man ha gått första dagen av Tränarutbildning C.  Vi håller till på GFF Gården. Separat kallelse.

Uppdaterad: 30 OKT 2019 15:39 Skribent: Leif Skoog