Orange utbildningsvecka

Snart är den här! Azalea BK:s Orange Utbildningsvecka drar igång vecka 47 som en veckolång happening.

Alla Azaleas ledare, äldre spelare, styrelsemedlemmar, föreningsaktiva och intresserade kontaktföräldrar hälsas välkomna till en intensiv vecka med utbildningar, diskussioner och föreläsningar.
Vi har ett spännande program. Kanske det bästa någonsin. Viktigast av allt är förstås att vi får stor uppslutning under hela veckan. Det är nu vi skall träffas och smida planer inför framtiden!

Ställ in all fotbollsträning hela veckan. Se till att er lagenhet är välrepresenterad under veckans samtliga kvällsaktiviteter och att alla ni som inte gått Avspark passar på nu. Skaffa barnvakt, ladda batterierna för årets energi kick.

Måndag och torsdag är viktiga klubbstrategiska kvällar. Då behöver vi er ledare för att smida planer inför framtiden. Föreläsningarna på tisdag, onsdag och torsdag passar även intresserade föräldrar samt ungdomar i de lite äldre lagen.
Samtliga aktiviteter sker i klubbhuset/Majvallen. Fika ingår.

Anmälan skickas snarast men senast 15/11 till This is a mailto link

Orange Söndag 18/11

09.00-16.30 Avspark. Kursledare: Leif Skoog och Fredrik Sundqvist

En hel dag för våra nya ledare i de yngre åldersgrupperna (och vår gamla ännu outbildade ledare). Obligatoriskt deltagande för de av sommarfotbollskolans ledare som inte gått Avspark.

16.30-18.00 Informationsmöte med Kontaktföräldrar. Ansvarig: Tomas Bratthammar

Styrelsen informerar om Azaleas verksamhet för de av lagen utsedda kontaktföräldrarna. Det är med andra ord viktigt att ni hittat två kontaktföräldrar tills denna träff!

Orange Måndag 19/11

18.00-21.00 Processkväll. Workshopledare: Fredrik Sundqvist

Årets viktigaste kväll! Del 1. Uppföljning av förra årets tema: Har vi blivit bättre på att samverka mellan åldersgrupper, mellan flickor och pojkar och inom klubben? Hur utvecklas samarbetet med GFF?

Kom minst två ledare per lagenhet, men gärna så många som möjligt.

Orange Tisdag 20/11

18.00-21.00 Om exkludering och mobbning. Kursledare: Göran Englund

För att kunna vara en inkluderande organisation fri från trakasserier och mobbning måste vi arbeta aktivt. Göran Englund från Social Resurs i Göteborg hjälper oss att med bra verktyg och kompetens.

Orange Onsdag 21/11

18.00-21.00 Akut omhändertagande och tejpning. Kursledare: Jan Andblad

Viktig kunskap om tryckförband och skadelindring – blandat praktik och teori. Viktigt att er lagenhet är väl representerad här. Tips: bjud in föräldrar till kursen och utse dem till sjukvårdare!

Orange Torsdag 22/11

18.00-21.00 Så funkar det: Fotboll. Kursledare: Patrik Gustafson

Årets viktigaste kväll. Del 2. Framåtblickar: Hur blir vi en bättre fotbollsklubb? Hur utvecklar vi vår fotbollsutbildning? Vad funkar och var brister det? Konkreta visioner och hjärnstorm om framtiden. Vi börjar med en inspirationsföreläsning. Patrik Gustafson ger sin syn på uppspel, anfallsvapen och avslut. Vad handlar det om, hur fungerar det och hur man får det att fungera i kvartersklubbens barn och ungdomslag. Patrik Gustafson är ungdomstränare i Fässberg vars 18-åringar vann Gothia Cup 2012. Patrik arbetar också på Göteborgs Fotbolllsförbund där han bland annat arbetat fram spelarutbildningsmatrisen.

Orange Fredag 23/11

Från 19.00 Orange Fest

Ingen Orange utbildningsvecka utan Orange party! Kom med partner, ta med kontaktföräldrar, smält veckans intryck och tjôta om säsongen som gick. Titta in snabbt eller stanna länge. Azalea BK, den orangea klubben, bjuder på mat och serverar dricka till självkostnadspris. Välkomna!

Orange Söndag 25/11

09.00-16.00 Bas 1 Målvaktsspel och träningslära. Kursledare: N.N och Leif Skoog
Sist men inte minst kör vi en Bas 1-kurs. För att vara med måste man ha gått
Avspark och helst Bas 1 ledarskap (eventuellt kan vi rucka på det sista kravet om du lovar att gå Bas 1 Ledarskap nu i vinter). Detta blir den tredje av fyra Bas 1-kurser vi haft i egen regi. Snart kan vi utexaminera en hel kader Bas 1-kompetenta ledare.

Väl mötta!

Och ni, glöm inte att lämna in SISU-blanketter snarast. All träningsplanering, alla spelarmöten och alla föräldramöten kan rapporteras.

Fredrik Sundqvist
Orange Utbildningsansvarig