Föreningens möten och utbildningar under våren 2018

Utbildning Idrottonline Kalender, närvaro och medlemsregister

Måndag 26/3  18-21 GFF-gården.

Det är enkelt att sköta närvaro och En person som ansvarar för lagets närvarorapportering och lagets trupp är uppdaterad i Idrottonline.

Anmälan till This is a mailto link senast 23/3

Föreningsdomarutbildning

Onsdag 28/3

I barnfotbollen upp till 12 år är det hemmalaget som ansvarar för att det finns domare till matchen. Den som dömer ska ha en domarutbidlning. Azalea BK arrangerar en föreningsdomarutbildning på GFF Gården om två veckor. Vi erbjuder också våra ungdomar från och med 14 år domarutbildning som ett led Azaleas ledarutbildning för aktiva.  I år riktar vi oss till spelare födda 2004. Läs mer om ungdomsdomare på hemsidan.

OBS! Sprid till berörda föräldrar och spelare.

Anmälan till This is a mailto link senast 23/3

Söndag 15/4 Workshop 5 mot 5

Ledare och föräldrar med barn födda 2009 och 2010 går denna utbildning som förberedelse inför 5 mot 5 spelet. Hur tränar man och vad är viktigt att tänka på när man är ledare för barn i aktuell ålder. Vad och hur ska vi träna. Deltagarnas barn är träningstrupp.

Sprid i föräldragruppen. Det är superviktigt att vi har tillräckligt många utbildade ledare.

Anmälan till This is a mailto link senast 7/4

Workshop Målvaktsträning i 3 delar med Johan Wahlund

Del 1, Söndag 8/4 Del 2, Söndag 22/4 Del 3, Söndag 6/5

Målvaktsträningen är eftersatt i föreningen. Workshopen ger dig kunskap om målvaktens arbete och vi strävar efter att hitta ett bra sätt att arbeta med målvakterna i föreningen. Särskild inbjudan till lagen. Laget skickar en eller flera ledare till denna workshop.

Tränarutbildning C Dag (två heldagar i samarbete Masthuggets BK)

Dag 1 söndag 27/5 Dag 2 lördag 9/6

Azalea BK erbjuder alla ledare att gå Svenska Fotbollförbundets tränarutbildning för att öka kvaliteten på verksamheten. Utbildningen utgår från aktuell forskning och beprövad erfarenhet och ger en bra grund att stå på i ledar- och tränarskap. Ta chansen att bli ledare i ditt barns lag. Det kan vara början på det bästa du gjort!

Anmälan till This is a mailto link snarast.

Uppdaterad: 15 MAR 2018 19:42
Skribent: Leif Skoog