Medlemsavgift

Alla som är med i verksamheten betalar årligen medlemsavgift i Azalea BK. Det är ett grundläggande krav för att verka i en ideell förening och att få medverka på matcher. Medlemsavgiften täcker också kostnader för aktiva medlemmar. Avgiften ökar med åldern för att laget i högre grad ska täcka sina egna kostnader. Medlem som för tillfället inte är aktiv betalar lägre avgift.

Aktiv medlem är försäkrade i samband med träning och match. Försäkringen är tecknad av Svenska Fotbollsförbundet i Folksam.

Medlemsavgift 2017
1500:- Familj (med två eller fler aktiva barn och/eller ungdomar i föreningen. OBS! Familjeavgift gäller bara barn födda 2001-2010. Senior betalar alltid 1600:-)
1600:- Senior (unga vuxna födda 1997 och tidigare)
1250:- Ungdomsfotboll (spelare födda 2001-2004)
1150:- Barnfotboll (födda 2005-2007)
950:- Barnfotboll t.o.m. 9 år (födda 2008-2010)
500:- Stödmedlem

Betalning
Senast 28 Februari ska avgiften för 2017 vara betald. Det är viktigt för att man ska vara försäkrad genom föreningen samt aktiv spelare får inte representera föreningen vid match om den inte är betald.

• Betala till Plusgiro 37 64 10-7

Märk betalningen med för- och efternamn samt personnummer (10 nummer) på person betalning avser.

Vid svårighet att betala kontakta lagledare eller Azaleas kansli. Vi hittar en lösning tillsammans.

Medlemsavgiften täcker en stor del av föreningens kostnader:

Planhyra för träning och match

Domaravgifter

Spelarförsäkring, spelarlicens och andra avgifter

Tränarutbildning, spelarutbildning och föräldrautbildning

Material

Styrelse och utskott som uppfyller den av årsmötet fastställda verksamhetsplanen och förvaltar föreningens ekonomi

Kansli som sköter föreningens administration

Anställning av föreningsutvecklare

Men framför allt, att spela och träna i våra lag i en bra idrottsmiljö som ger en meningsfull fritid

Personuppgiftslagen (PUL)
Föreningen måste enligt PUL (Personuppgiftslagen) inhämta medlems eller vårdnadshavares tillstånd att hantera personuppgifter. Genom att betala in medlemsavgift och/eller att lämna personuppgifter till Azalea BK ger du föreningen tillstånd att använda dessa i enlighet med föreningens syfte med medlemsregistret. Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör.

Frågor?
Kontakta Azaleas kansli