Vårens aktiviteter och utbildning

2018-03-15 20:23
Läs om aktiviteter, möte och utbildning för föräldraledare, övriga föräldrar och spelare under våren.
  • Uppdaterad: 2018-03-15 21:08

Nu står ännu en fotbollssäsong för dörren. Förberedelserna är i full gång ungefärligen 150 föräldraledare tar hand om ungefärligen 600 barn och ungdomar. Vi arrangerar utbildning och aktiviteter för att vara rustade inför utmaningarna. Nedan hittar du föreningens evenemang, aktiviteter och utbildningar för ledare, övriga föräldrar och spelare under våren 2018.

Möte träningstidsfördelning

Tisdag 20/3 18-20 GFF-gården

Vi flyttar söndagens möte till tisdag kväll. Förutsättningarna är att vi ska fördela våra tider på Majvallen och Lilla Majvallen. Karl Johans Torg läggs om och är klar i mitten på maj informerar Idrott och Förening. Heden är inte tillgänglig under våren.

En till två ledare från varje lag.

Utbildning Idrottonline Kalender, närvaro och medlemsregister

Måndag 26/3  18-21 GFF-gården.

Det är enkelt att sköta närvaro och En person som ansvarar för lagets närvarorapportering och lagets trupp är uppdaterad i Idrottonline.

Anmälan till This is a mailto link senast 23/3

Årsmöte

Tisdag 27/3 18.30

Vi lägger fjolåret till handlingarna och tittar framåt.

Glöm inte att anmäla vilka som kommer från ditt lag om inte det är gjort.

Anmälan till This is a mailto link

Föreningsdomarutbildning

Onsdag 28/3 18-21

I barnfotbollen upp till 12 år är det hemmalaget som ansvarar för att det finns domare till matchen. Den som dömer ska ha en domarutbidlning. Azalea BK arrangerar en föreningsdomarutbildning på GFF Gården om två veckor. Vi erbjuder också våra ungdomar från och med 14 år domarutbildning som ett led Azaleas ledarutbildning för aktiva.  I år riktar vi oss till spelare födda 2004. Läs mer om ungdomsdomare på hemsidan.

OBS! Sprid till berörda föräldrar och spelare.

Anmälan till This is a mailto link senast 23/3

Workshop 5 mot 5
Söndag 15/4 14-17

Ledare och föräldrar med barn födda 2009 och 2010 går denna utbildning som förberedelse inför 5 mot 5 spelet. Hur tränar man och vad är viktigt att tänka på när man är ledare för barn i aktuell ålder. Vad och hur ska vi träna. Deltagarnas barn är träningstrupp.

Sprid i föräldragruppen. Det är superviktigt att vi har tillräckligt många utbildade ledare.

Anmälan till This is a mailto link senast 7/4

Workshop Målvaktsträning i 3 delar med Johan Wahlund

Del 1, Söndag 8/4 Del 2, Söndag 22/4 Del 3, Söndag 6/5 14-17 alla tillfällen

Målvaktsträningen är eftersatt i föreningen. Workshopen ger dig kunskap om målvaktens arbete och vi strävar efter att hitta ett bra sätt att arbeta med målvakterna i föreningen. Särskild inbjudan till lagen. Laget skickar en eller flera ledare till denna workshop.

Lagfotografering

Söndag 6 maj  Onsdag 16 maj  Onsdag 23 maj

Det kommer finnas ett schema i god tid innan fotografering. Lagfotograferingen är ett bra sätt för föreningen att göra reklam för verksamheten. Vi ska försöka ordna bättre förutsättningar för fotograferingen i år. Inför fotografering ska ett förtryckt formulär om samtycke skrivas under av målsman. Formuläret lämnas till ledare innan fototillfälle.

Tränarutbildning C Dag (två heldagar i samarbete Masthuggets BK)

Dag 1 söndag 27/5 Dag 2 lördag 9/6

Azalea BK erbjuder alla ledare att gå Svenska Fotbollförbundets tränarutbildning för att öka kvaliteten på verksamheten. Utbildningen utgår från aktuell forskning och beprövad erfarenhet och ger en bra grund att stå på i ledar- och tränarskap. Ta chansen att bli ledare i ditt barns lag. Det kan vara början på det bästa du gjort!

Anmälan till This is a mailto link snarast.

Fotbollsskolan

18-21 juni och 13-16 augusti. 9-15 varje dag

Fotbollsskolan är ett dagkollo med fotboll på programmet. Det är helt klart sommarlovets roligaste skolveckor. För barnen är det en kul och spännande vecka. För våra utbildade och duktiga ungdomsledare, spelare 16-19 år, är det ett tillfälle att skaffa sig ledarerfarenhet.

Vi vill att så många som möjligt av våra spelare, 7-12 år, anmäler sig till fotbollsskolan. Det är bra både för den individuella utveckingen, lagsammanhållningen och klubbkänslan.

Anmälan är öppen och du anmäler dig här: www.azaleabk.se/fotbollsskolan

Skribent: Leif Skoog

Tel: +4631-14 34 33