Azalea behöver en ny kassör

10 MAJ 2019 15:55
Vår nuvarande kassör har fått ändrade uppgifter inom sitt civila arbete och vi kommer därför att behöva ersätta honom
  • Uppdaterad: 10 MAJ 2019 15:55

Azaleas styrelse består av en engagerad grupp föräldrar som har den stimulerande uppgiften att leda föreningens arbete med att skapa en bra miljö för alla våra barn och ungdomar. Vår nuvarande kassör har fått ändrade uppgifter inom sitt civila arbete och kommer behöver ersättas. Vi söker en person som tycker om ordning och reda och dessutom är bra på att betala räkningar och hålla reda på pengar. Kassörens uppgifter i föreningen och styrelsen innebär en nyckelroll och det är mycket viktigt att Azalea kan få fram en ny kassör.
Arbetet med bokföring och underlag för budget sköts av Västra Götalands Idrottsförbundet på uppdrag av Azalea. För uppdraget som kassör utgår ersättning.

För mer information eller intresseanmälan kontakta ordförande Mikael Dahlberg, This is a mailto link eller 0703-751919.

Skribent: Mikael Dahlberg