Avsikter och övergångar

14 JUN 2019 10:56
Övergångar som inte främjar vare sig spelare eller föreningar har varit ett problem som följt fotbollen en länge. Nu har Göteborgs Fotbollförbund och distriktets föreningar gemensamt arbetat fram ett gemensamt förhållningssätt.
  • Uppdaterad: 14 JUN 2019 10:56

Detta är viktigt för dig att känna till för dig som är förälder och ledare i Azalea BK.

Göteborgs fotbollförbund har tillsammans med fotbollsföreningarna i Göteborg inom ramen för Föreningslyftet tagit fram en Avsiktsförklaring gällande inriktning på verksamheten och övergångar och nu har Avsiktsförklaringen kompletterats med en Övergångspolicy. Frågan har varit: Hur arbetar vi för att skapa så många bra fotbollsmiljöer som möjligt och därmed fler och bättre spelare?

Avsiktsförklaringen bygger på Spelarlyftets ledstjärnor och beskriver hur vi ska få med så många spelare som möjligt så länge som möjligt och så bra som möjligt.

Övergångspolicyn beskriver konkret hur föreningarna ska arbeta med övergångar för att stimulera till fler bra idrottsmiljöer.

Ladda ned dokumenten och läs!

Våra egna riktlinjer är helt i linje med ovanstående och handlar om hur vi tillsammans skapar en bra idrottsmiljö för våra barn och ungdomar. Kolla på hemsidan Våra riktlinjer. Här hittar du föräldramanualen med bland annat föreningens Värdegrund och Policy vid sidlinjen. I tränarmanualen hittar du riktlinjer och regler för vår spelarutbildning och gruppens utveckling. Vill du ladda ned hela molevitten som pdf gör du det här: Våra riktlinjer

Skribent: Leif Skoog