Rubrik: Nytänk i Majorna

Inspirationsdag 2020

12 DEC 2019 19:51
Lördagen den 18 januari samlar vi gamla och nya azaleaföräldrar, ledar-, tränar-, och kontaktföräldrar samt fikasäljande-, bilskjutsande och allmänt peppande föräldrar i Azalea BK till en inspirationseftermiddag på Dalheimers hus.
  • Uppdaterad: 12 DEC 2019 19:51

Varmt välkomna till en inspirationseftermiddag den 18 januari fylld med föreläsningar, panelsamtal och workshops! Denna sker i anslutning till januarikonferensen (som främst riktar sig till ledare, tränare och kontaktföräldrar i föreningen). Kl. 14:00 välkomnas alla föräldrar till Dalheimers hus och det beräknas vara slut kl. 17:00.

Det är viktigt att ni prioriterar detta för det blir ett bra tillfälle för oss att ses, dela erfarenheter, tänka kring- och utveckla verksamheten! Anmäl dig här: Ja, jag vill låta mig inspireras!

Lördagen den 18 januari vänder sig alltså till föräldrarna (som kan vara allt från gamla till nya azaleaföräldrar, ledar-, tränar-, och kontaktföräldrar till fikasäljande-, bilskjutsande och allmänt peppande föräldrar i Azalea BK). Kort sagt alla föräldrar!

På agendan:

Fredrik Sundqvist presenterar: Azalearesan från Då fram till Nu och in i Sen

John Dohlsten: Hur organiserar vi vår verksamhet så att vi behåller våra unga så länge som möjligt i fotbollen?

Aron Lundh, Nathalie Hansen och Hosam Aiesh: Panelsamtal med några nu aktiva fotbollsspelare med bakgrund i Azalea BK

Korta föreläsningar och samtal och diskussion kring viktiga frågor som rör barn- och ungdomsfotboll. Vi tar avstamp i Våra riktlinjer som skrevs och implementerades 1999-2009 och som har tagit oss ända in i riksdagen. Hur kan vi föräldrar få vår förening att (fortsätta) blomstra?

• Hur kan vi föräldrar agera för att behålla våra spelare så länge som möjligt i fotbollen? Var så konkreta som möjligt.
  • Vad är viktigt om vi vill att våra spelare ska kunna se tillbaka och, med stolthet och kärlek, kunna säga: Jag var med i Azalea BK!

Till anmälan: Ja, jag vill låta mig inspireras!

Skribent: Leif Skoog