Azalea-nytt september

2018-09-05 14:09
Azalea-nytt september 2018. Läs om Majvallens framtid, Azaleas samarbetspartners, Azaleakiosken och Lördagsfotbollen
  • Uppdaterad: 2018-09-05 14:23

Höstens nyhetsbrev till alla Azaleas medlemmar. Ladda ned PDF: Azaela-nytt september 2018

Hej!

Efter en vår med nygamla Azaleadagen där vi i all enkelhet samlades för fotbollsspel och grill och en sommar med en Fotbollsskola som satsat på fördjupad utbildning av ungdomsledare går vi en spännande höst till mötes där vi försöker flytta fram positionerna ytterligare något. Vi vill gärna veta vad du tycker. Hör av dig!

I detta nyhetsbrev kan du läsa om:

Kommunens fortsatta arbete med Azaleas vision om Majvallens utveckling

Samarbeten

Den nya Azaleakiosken på Majvallen

Lördagsfotboll och annat nytt

Mötesplats Majvallen

Hösten 2018 tar idrotts- och föreningsförvaltningen, IoFF, fram ett förslag på hur Majvallen kan utvecklas och hur mycket pengar som skulle behövas för detta. Utgångspunkten är ett medborgarförslag från Azalea BK som nämndens politiker har beslutat att förvaltningen ska utreda. Idrotts- och föreningsnämnden och Göteborgs Stads beslutar sedan vad som är möjligt på Majvallen de kommande åren. Ett led i arbetet är att lyssna på de som är aktiva på Majvallen. För att stärka Azaleas och fotbollens ställning på Majvallen måste vi visa att vi är många och vad vi tycker. Det gör du här:

Tyck till på plats:

Vad:Berätta om ditt Majvallen. IoFF bjuder på fika!

När: Torsdagen den 13 september kl. 15-18.30 (drop-in).

Var: Boulecenter, Majvallen

Tyck till på webben också:

När: Under perioden 27 augusti - 16 september

Var: www.stadsutveckling.goteborg.se/majvallen.

Samarbetspartners

För att att Azalea skall utvecklas och för att kunna bibehålla medlemsavgifter på låg nivå behöver föreningen hitta fler intäkter. Här presenteras två samarbeten som gynnar både Azaleas medlemmar och föreningen. Vi tar tacksamt förslag på fler företag att samarbeta med.

Intersport

Azaleas avtal med Intersport innebär att du får 2-6% rabatt på allt du köper beroende på hur mycket du handlar. När du handlar får även föreningen bonus. Bli medlem i Club Intersport

Du som redan är medlem i Club Intersport kan ange Azalea som stödförening under Mina sidor.

Om samtliga 700 medlemmar handlar för 1.000 kr under ett år får föreningen 21.000 kr i bonus.

Webboptik

Föreningen har också ett nytt samarbete med webboptik som har bra sportglasögon till fördelaktiga priser. För att undvika ögonskador rekommenderar vi att barnen använder glasögon anpassade för sportaktiviteter. Medlem i Azalea har 10% i rabatt på sportglasögon på Webboptik och Azalea BK får samtidigt lite bonus. Läs mer här:

Azaleakiosken

Vi öppnar kiosk på Majvallen under hösten. Kiosken finns i Gula huset vid tennisbanan. Vi gör det för att vill ha ett levande Majvallen och kunna erbjuda en trevlig upplevelse för alla som kommer till oss. Vi hoppas också att det ska bli ett bra pengatillskott till lagen och klubben. Vi smygstartade under Azaleadagen i juni och det blev en succé. Nu är det upp till alla Azaleaner att se till att det fortsätter lika bra.

Kiosken kommer bemannas av lagen lördag-söndag till att börja med. Mer information och bemanningsschema kommer i ett separat mail.

Vi vill ha kontakt med dig som vill hjälpa till. Vi vill också ha idéer och förslag hur vi kan göra det ännu bättre när vi kommit igång. Kontakta Stefan Frost, This is a mailto link.

Fotbollsnytt

Vi har satt igång projektet Lördagsfotboll på Karl Johans Torg. Vi träffas 18-20, delar in i lag, spelar matcher och fikar. Det är för barn, ungdomar och vuxna i alla åldrar. Alla är välkomna!

Föreningens ledare träffas på onsdagar 19.45 för Ledarboll under hösten. Världens bästa träning, alltså.

Fotbollslek för barn födda 2012 har startat och pågår i september och oktober. Tipsa gärna alla småbarnsföräldrar med barn som börjar förskoleklass i år. Vi träffas på Majvallen söndagar 09.30.

Under fyra intensiva dagar gnuggade Azalealedarna Jan Juhlin och Joachim Frej sina geniknölar på förbundets Föreningsutvecklarutbildning i Skara. Nu har vi ytterligare två ledare som kan hålla i tränautbildning och workshoppar i föreningen.

Bästa fotbollshälsningar,

Mikael Dahlberg, ordförande