Ansökan om medlemsskap i Azalea BK

Fyll i formuläret nedan för att ansöka om medlemsskap.  Se lathund nedan.

Värdegrund och riktlinjer

Våra nya riktlinjer, finns för att vi tillsammans ska kunna skapa en bra miljö och utvecklande miljö för våra barn och ungdomar. Alla ledare, spelare och föräldrar ska känna till innehållet i och arbeta efter riktlinjerna. Läs Vår idé i sammfattning innan du ansöker om medlemskap

Integritetspolicy.

Vi hanterar många personuppgifter i föreningen som medlem i Azalea BK ger du samtycke till att vi hanterar personuppgifter i enlighet med föreningens integritetspolicy.

Alla får vara med!

Du behöver inte i vara med i fotbollsverksamheten för att bli medlem i Azalea. Föräldrar, mor-och farföräldrar, gamla ledare, spelare och alla andra kan bli medlemmar och hjälpa till i Azalea BK:s strävan efter att skapa en god idrottsmiljö på Majvallen. Välj i så fall alternativet Jag ansöker endast om medlemsskap.

Tack för att du vill vara med i Azalea BK!

Gör så här:

1. Personuppgifter. Bocka för Fotboll om du kommer att vara aktiv i föreningen som spelare, ledare eller funktionär. Kommer du att vara passiv medlem (stödmedlem). Markerar du alternativet: Jag ansöker endast om medlemskap.
  2. Personuppgifter, Bocka för att du tagit del av föreningens integritetspolicy.
  3. Ange ditt eller ditt barns personnummer: Ska du bli ledare eller funktionär i föreningen ansöker du om medlemskap både för dig själv och ditt barn.
  4. Klicka Nästa för att komma vidare. Fyll i dina kontaktuppgifter. Använd vårdnadshavares mailadress om medlemmen är under 16 år. Föreningens kontakt med medlemmar går via mail.
  5. När ansökan är gjord godkänns den av föreningen och ett inbetalningskort skickas till den kontaktmailadress som angivits i ansökan.
  6. Barn och ungdomar som har syskon aktiva i föreningen betalar en reducerad familjeavgift. Skicka mail till This is a mailto link med barnens namn, ålder och lagenhet när du skickat in ansökan.
Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter