Medlemsavgift 2019

1600:- Senior (unga vuxna födda 1999 och tidigare)
1450:- Ungdomsfotboll (spelare födda 2003-2006)
1350:- Barnfotboll (födda 2007-2009)
1150:- Barnfotboll t.o.m. 9 år (födda 20010-2012)
200:- Stödmedlem (stödmedlem är medlem som inte är aktiv i föreningens idrottsverksamhet)

Familj med två eller fler aktiva barn och/eller ungdomar i föreningen betalar 1900 kronor.

Seniorer omfattas inte av familjeavgift.

Betalning

Betala till bankgiro 5249-9886. Ange namn, födelsenummer och lagtillhörighet.
Har du några problem med betalning av medlemsavgift kontakta Azaleas kassör på: This is a mailto link

Medlemsskap och medlemsavgift

Alla som vill har möjlighet att ansöka om medlemsskap i Azalea BK. Det gör du på hemsidan. Bocka för Fotboll om du vill är aktiv som spelare eller ledare i ett lag eller om du har en funtionärsroll i föreningen. Om du inte är aktiv i föreningen markerar du Jag ansöker endast om medlemskap.

För att medlemsskapet ska träda i kraft betalar medlemmarna en medlemsavgift. Medlemsavgiften betalas per kalenderår.

Betalningen ska vara föreningen tillhanda senast 28 februari.

Varför betalar man medlemsavgift

Azalea BK är en ideell förening som drivs av sina medlemmar. Verksamheten finansieras till övervägande del av medlemsavgifter och aktivitetsstöd. I medlemsavgiften är också en träningsavgift inbakad. Kostnaden per aktivitet är låg och intäkterna täcker inte mer än kostnaden för avgifter, material , ledarutbildning, spelarutbildning, plantider, andra lokaler och en anställd föreningsutvecklare. Det är föreningens medlemmar som driver arbetet gemensamt. Några är ledare och andra är funktionärer eller organisationsledare. Föreningen finns till för att vi tillsammans ska kunna ge barnen i området runt Slottskogen en bra miljö att utvecklas i. Ju fler som engagerar sig desto bättre verksamhet. Du som är med och deltar i föreningsarbetet gör det i enlighet med de riktlinjer föreningen arbetar efter. Du bestämmer inriktningen på verksamheten i god demokratisk ordning genom att lägga sin röst på årsmötet och lämna in motioner och arbeta för förändring. Årsmötet äger rum före mars utgång varje år.

Försäkrade spelare genom Folksam

Våra medlemmar är försäkrad i samband med träning och match. Försäkringen är tecknad av Svenska Fotbollsförbundet i Folksam och ger ett grundläggande skydd. Vill du ha ett mer omfattande skydd kan du teckna en tilläggsförsäkring. Klicka på länken för att läsa om villkoren

Reducerad avgift

Fler aktiviteter erbjuds de äldre barnen och ungdomarna i föreningen. Barn som spelar fotboll till och med 12 år betalar därför en reducerad avgift enligt information nedan. Från och med året man fyller 13 betalar man full avgift.

Har familjen syskon anmäler man att man vill betala familjeavgift. Skicka mail i god tid till This is a mailto link. Ange barnens namn och åldersgrupp så skickas det ut en avi om familjavgift.

Uppdaterad: 24 MAJ 2018 17:13 Skribent: Leif Skoog