Bli medlem i Azalea BK

Under hösten året barnen fyller 6 år startar vi med Azalea BK:s Fotbollslek. Alla barn i stadsdelarna runt Slottsskogen är välkomna!

Om du eller ditt barn är 10 år eller äldre och spelar eller har spelat fotboll i en annan förening gäller fotbollföreningarnas Övergångspolicy. Kontakta sedan kontaktpersonen för övergångar i den gamla föreningen. Följ länken till övergångspolicyn för att hitta listan med kontaktuppgifter tillföreningarn. Om din eller ditt barns förening inte finns med i listan över anslutna föreningar maila till This is a mailto link så hjälper vi dig att komma rätt.

I övrigt tar vi emot spelare i mån av plats i träningsgrupperna. Kontakta lag i respektive åldersgrupp för att försäkra dig om att det finns plats i träningsgruppen. Du hittar kontaktuppgifter på lagets egen sida. Lagsidorna hittar du här.
Om det inte finns någon plats i gruppen är det möjligt att ställa sig i kö för att komma med. Lagen behöver tränare, hjälptränare och lagledare. Om du kan axla en ledarroll ökar möjligheten att ta emot ditt barn. Du behöver inte vara någon expert på fotboll för att hjälpa till!  Läs mer om lagens organisation här

Vi erbjuder bra ledar- och tränarutbildningar, en snygg overall och personlig utveckling tillsammans med våra barn och ungdomar.

Även föräldrar, far- och morföräldrar och alla andra kan bli medlemmar i Azalaea BK. Ju fler vi är som sluter upp desto bättre. Tillsammans blir vi starka. Fyll i detta formulär för att bli medlem: Ansökan

Kontakt: This is a mailto link

Uppdaterad: 27 MAJ 2018 17:09 Skribent: Azalea BK