Ansökan om medlemsskap i Azalea BK

Den som spelar fotboll i Azalea BK är medlem i föreningen och betalar medlemsavgift. Fyll i formuläret och ansök om medlemsskap. Föreningens riktlinjer, Våra nya riktlinjer, ska säkerställa att vi i Azalea BK spelar och tränar fotboll på barnens och ungdomarnas villkor. Alla ledare, spelare och föräldrar ska känna till innehållet i och arbeta efter riktlinjerna. Läs Vår idé i sammfattning innan du ansöker om medlemskap.

Vi hanterar många personuppgifter i föreningen som medlem i Azalea BK ger du samtycke till att vi hanterar personuppgifter i enlighet med föreningens integritetspolicy.

Alla får vara med!

Du behöver inte i vara med i fotbollsverksamheten för att bli medlem i Azalea. Föräldrar, mor-och farföräldrar, gamla ledare, spelare och alla andra kan bli medlemmar och hjälpa till i Azalea BK:s strävan efter att skapa en god idrottsmiljö på Majvallen. Välj i så fall alternativet Jag ansöker endast om medlemsskap.

Tack för att du vill vara med i Azalea BK!

Välj typ av medlemskap

Välj om du vill ta del av föreningens verksamhet som aktiv utövare eller endast ansöka om medlemskap i föreningen. För att utöva en idrott ska du markera kryssrutan för den idrotten under "Jag vill vara aktiv i följande idrotter". Det är möjligt att vara aktiv inom flera idrotter i föreningen, markera de du önskar vara aktiv inom.

Behandling av personuppgifter

Som medlem i denna förening kommer föreningen att behandla flertalet personuppgifter om dig. Detta för att föreningen ska kunna administrera sin verksamhet. Föreningen har ansvaret för att behandlingen av personuppgifterna är förenligt med gällande lagstiftning samt Idrottens Uppförandekod för behandling av personuppgifter. Ditt personnummer kan komma att samköras mot statens personadressregister (SPAR) för uppdatering av föreningens medlemsregister. Samkörningen genomförs för att fullgöra vår skyldighet att säkerställa att dina personuppgifter är uppdaterade och korrekta.

Om du har skyddade personuppgifter eller av andra särskilda skäl inte har möjlighet att uppge fullständiga personuppgifter, kontakta föreningens administratör för att ansöka om medlemskap.

Ange dina personuppgifter

Du är under 18 år, ange målsmans uppgifter