Bli medlem i Azalea BK

Välkommen till fotbollsklubben för barn och ungdomar

Spelare, ledare, föräldrar, far- och morföräldrar och alla andra kan bli medlemmar i Azalaea BK. Ju fler vi är som sluter upp desto bättre. Tillsammans blir vi starka. Klicka och fyll i formuläret för att bli medlem: Ansökan

Under hösten året barnen fyller 6 år startar vi med Azalea BK:s Fotbollslek. Alla barn i området är välkomna!

I övrigt tar vi emot spelare i mån av plats i träningsgrupperna. Kontakta lag i respektive åldersgrupp för att försäkra dig om att det finns plats i träningsgruppen. Du hittar kontaktuppgifter på lagets egen sida. Lagsidorna hittar du här.
Om det inte finns någon plats i gruppen är det möjligt att ställa sig i kö för att komma med. Om man som förälder kan tänka sig att vara tränare, hjälptränare eller ledare så blir situationen annorlunda och möjligheten ökar att ta emot ditt barn.

Du behöver inte vara någon expert på fotboll för att hjälpa till!

Vi erbjuder självklart bra ledar- och tränarutbildningar utan kostnad. Återkom på mailadressen nedan.

Kontakt: This is a mailto link

Uppdaterad: 26 MAR 2018 19:21
Skribent: Leif Skoog